Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola23-

dziewczyny błagam polećcie mi coś na bardzo szybko przetłuwzczające sie włosy

Polecane posty

Gość jola23-

nie wiem co jest po jednym dniu moje włosy są przyklapnięte i już widać na nich oznaki przetłuszczania co dwa dni myje głowę i naprawdę nie chce przechodzić na codzienne mycie bo włosy mi się przyzwyczaja i będą się jeszcze bardziej przetłuszczały może wiecie jak sobie z tym poradzić może jakieś zioła albo dobry szampon z apteki mógłby mi pomóc będę bardzo wdzięczna poniewaz mam dość wymagająca pracę w której wygląd jest ważny

Gość maryjanelllllllllllo
kupp sobie maske z glinki sa w rosmanie albo u fryzjera spytaj, mam ten sam problem doprowadzilam siedoo codziennego mycia i dupa zbita ;)

Gość jola23-
już kupiłam ta masek z glinki przy pierwszym opakowaniu stosowałam co drugi dzień i teraz chciałam zmniejszyć do raz w tygodniu ale nie widzę dobrych efektów może za szybko przeszłam na jeden raz w tygodniu

Gość ewelileli
mialam ten problem i po wielu eksperymentach na sobie soszlam do wniosku ze wlosy silnie przetluszczajace sie sa po prostu bardzo przesuszone (w moim przypadku dokladnie to sie okazalo) i pomoglo dobre nawilzanie i regeneracja wlosow.wysuszanie moza dac odwrotny skutek niekiedy poniewaz skora''w obronie'' bedzie wytwarzac jeszcze wiecej loju a nawilzanie mi wszystko unormowalo..poniewaz dostarczalam tego czego nie miala skora i dlatego produkowala poklady wlasnego nawilzacza...ale podkreslam..to byl moj przypadek

Gość jola23-
hmmm jeśli chodzi o moje włosy to po umyciu ich i wysuszeniu rano są takie sianowate może faktycznie też powinnam je nawilżać tylko nie za mocno od razu a co stosowałaś ja chciałabym jakiś szampon który pomógłby mi choć troszkę zwalczyć te dolegliwości i żeby włosy były puszyste a nie ulizane

Gość polecam szampon
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=25640 nie stosuj zadnych preparatow stylingujacych bo obciazaja ani szamponow/odzywek/etc. z sls i sles i silikonami bo sls itp wysuszaja wlosy i wyplukuja z protein, glowa sie broni wiekszym wydzielaniem loju, silikony oblepiaja wlosy i obciazaja bardzo trudno jest zmyc silikon z wlosow, oblepiwszy wlosy na zewnatrz daja efekt slizgu i blysku ale w srodku wlos jest zniszczony i nic do niego nie dotrze przez wlasnie oblepienie silkonami

Gość ewelileli
wiesz co..ja zaczelam od brania witamin i kupowania witaminizowanych szamponow i odzywek i wbrew pozorom nie wydalam na to majatku..no moze na witaminy typu skrzyp polny i bardzo dobra jest silica do wlosow i skory tylko trzeba dlugo brac. a szampony to kupowalam w aptece nie pamietam juz jakie ale to bylo z firmy subrina one sa po ok 9 zl. jesli chodzi o odzywki to kupuje produkty fryzjerskie firmy kallos o pojemnosci 1000ml za 16 zl w sklepach fryzjerskich(o tej odzywce mozesz poczytac opinie na kafeterii -bardzo chwalona) stosuje tez czasem nafte kosmetyczna 5zl w aptece. i teraz kupuje tez szmpon z witaminami tez w sklepie fryz poj.1000ml-14zl. mialam tez lupiez ale jak odzywilam wlosy i skore glowy to teraz nie mam nawet sladu po nim a wlosy sa mile w dotyku i odczuwalnie nawilzone lekkie i puszzyste.tylko odzywki trzeba bardzo dokladnie splukiwac.uzywalam jeszcze jakiegos plynu razem z szamponem subrina ale juz nei pamietam co to bylo(z tej firmy sa rozne szapmony kazdy na inny problem) zajelo mi to wszystko ze 3 miesiace albo wiecej ale z kazdym tygodniem bylo lepiej

Gość ewelileli
a ten szampon z wit ze sklepu fryzjerskiego to jest firmy hegron (jest to czarna butelka z takim dozownikiem pompka )

Gość ewelileli
mi to pomoglo...efekty byly zauwazalne stopniowo. postaraj sie o witaminy i zapytaj w aptece o szampony i polecam dobre odzywianie wlosow, nie polecam wrecz odradzam sklepowe cuda z jakimis sztucznymi nablyszczaczami jak silikon-sa to rzeczy drogie dosyc i pozornie skuteczne. slyszalam tez dobre opinie o szamponie wax z apteki ale nie pamietam nic o nim :/o jego przeznaczenie zapytaj w aptece :)

Gość anglomaniaczka
a gdzie mozna kupic ten szampon aloe vera???