Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werka_cholerka

uciekłam. i co teraz?

Polecane posty

Gość werka_cholerka

wczoraj byłam u mojego faceta. kochaliśmy się. po leżymy przytuleni, a on wyskakuje z tekstem: "ledwo Cię dogoniłem, chyba powinienem mniej Cię pieścić". ja zdębiałam.powiedziałam mu, że mnie to rozwala i czy on naprawdę chce, żeby mi było gorzej? popłakałam się i poszłam się umyć. on przyszedł do łazienki i tłumaczył, że chciał, żeby "nam" było lepiej, że nie rozumie, o co mi chodzi. prosiłam, żeby przestał gadać, bo tylko mnie bardziej rani, a on dalej nawijał i był wkurzony na mnie, że było dobrze, a ja to popsułam, i że to ja jego tym ranię. wyszłam z łazienki mówiąc, żeby kupił sobie gumową lalę, to nie będzie miała do niego pretensji. byłam już roztrzęsiona. a on zaczął krzyczeć "ale jesteś głupia. ale ty jesteś kurwa głupa". czułam, że muszę stamtąd uciec. serce mi strasznie waliło, nie mogłam złapać oddechu, wpadłam w jakiś stan paniki, czy nie wiem czego. ubrałam się i wyszłam. poszłam na przystanek. on dzwonił - odrzuciła. dzwonił znowu - nie odebrałam. wsiadłam do autobusu, zadzwonił odebrałam i powiedziałam, że jestem w autobusie, ale nie dało się gadać, bo był hałas. z resztą ja czułam, że nie jestem w stanie z nim w tej chwili rozmawiać i wyłączyłam telefon. minęło dużo czasu, zanim dotarłam do domu (pół drogi szłam pieszo). w domu włączyłam telefon. dzwonił 4 razy. potem już cisza, do tej pory. co ja mam o tym myśleć? co zrobić?????

Gość mussk
twierdzę to samo , co poprzedniczka - miał rację!!! a Ty jak jesteś niedojrzałą to nie bierz się za poważne związki i seks. Mam nadzieję, że on już więcej nie zadzwoni i będzie teraz pieścił inną

Gość werka_cholerka
co powiedział? że powinien mniej mnie pieścić. to jest normalne, żeby facet po seksie mówił dziewczynie, że chce mniej ją pieścić??

a czy normalne jest robienie paniki jakbyconajmniej palilo sie pol bloku? A nie wystarczylo zapytac dlaczego chce cie mniej piescic? Pewnie chodzilo mu o to ze on zajmuje sie tobą dlugo i namietnie a ty nie .

Gość werka_cholerka
ja nie wiem, co się ze mną stało. taki stan przypomina mi tylko jedno - w dzieciństwie była molestowana seksualnie i teraz podobnie się poczułam, że tylko on i jego przyjemność się liczy. a "nam" ma być lepiej, jak mniej mnie będzie pieścił :-/

Gość dlldldldldldld
Jesteś popapraną emocjonalnie histeryczką. Zdarzają ci się częściej takie reakcje? Życie z tobą musi być piekłem.

Gość werka_cholerka
nie żałowałam mu pieszczot. i tak, chciał mieć orgazm razem ze mną, a miał - sekundę później.

Gość gdggd
to wyżej to podszyw. bo tak jest jak piszą tu na forum niedojrzałe 17, 19 latki.

Gość dlldldldldldld
"ja nie wiem, co się ze mną stało. taki stan przypomina mi tylko jedno - w dzieciństwie była molestowana seksualnie " No, to mam rację. JESTEŚ poprana emocjonalnie i twoje reakcje są patologiczne.

Gość werka_cholerka
nie, nie często mi się zdarzają takie akcje, popaprany emocjonalnie człowieczku o niskim poczuciu własnej wartości.

Gość mussk
ja to jednoznacznie rozumiem - on chciał, zeby jednocześnie mieli orgazm :-) a przez pieszczoty ona szybciej dochodziła Dla mnie to jest fajne, że troszczy się o wspólne przeżywanie rozkoszyu, a ty jesteś ...kurwa głupia

Gość dlldldldldldld
To ty zachowałaś się idiotycznie i to to rozpętałaś aferę z niczego nie on.

No to po prostu chciał mieć orgzam z Tobą i o to mu chodziło, że Cię mniej pieścić i wtedy mielibyście razem, bo to jednak zawsze fajniej jednocześnie, nie? Weź się opanuj dziewczyno, przecież on nie miał nic złego na myśli :o

a wiesz ze z takimi problemami powinnas zglosic sie do psychologa w przeciwnym wypadku z biegiem czasu zacznie to rzutowac na calym Twoim zyciu nie tylko w lozku. Powinnas z kims o tym pogadac i nie przenosic tego na partnera. Poza tym nie widze tutaj az takiego zwiazku miedzy jednym a drugim, inaczej byloby gdyby np on sie dobieral a ty bys nie chciala to bym mogla zrozumiec ale w tej sytuacji facetowi pewnie chodzilo nie o to by wam bylo gorzej, z tego co piszesz wynika ze to wlasnie jemu bylo gorzej a tobie dobrze czyli to on byl tutaj poszkodowany a w zamian za to ty czujesz sie ofiarą i robisz sceny ??? Nie prosciej jest pogadac???

Gość dlldldldldldld
Sama masz laska niskie poczucie wartości, skoro odstawiasz takie cyrki na niewinną uwagę, wszyscy ci to tłumaczą zgodnym chórem tutaj.

10:00 werka_cholerka co powiedział? że powinien mniej mnie pieścić. to jest normalne, żeby facet po seksie mówił dziewczynie, że chce mniej ją pieścić?? niby to normalne po po spuscie u faceta przychodzi niechec

Gość dlldldldldldld
Dokładnie, idż sie dziewczyno lecz, bo to tym masz problem.

Gość mussk
niskie poczucie własnej wartości i popapranie emocjonalne charakteryzują ciebie, nie widzisz tego?? piszemy ci tu szczerze, a ty mentalna gówniaro tupiesz nóżką, bo zamiast cię popierać krytykujemy?? a siedź sobie sama w domu, mam nadzieję że on będzie siedziś zabawiał w najlepsze z inną

Gość dlldldldldldld
No dokładnie, dziewczyno, zakładasz topik, żeby poznać cudzą opinię, czy żebyśmy tu wszyscy ci przyklasnęli?

Gość werka_cholerka
on był poszkodowany, bo miał orgazm sekundę później?? pierwszy raz widzę faceta, który ma żal, że partnerka doszła :-/ u Was to tak działa jak w zegarku: tyle a tyle pieszczot i orgazm. jakby było ciutkę mniej to bym miała sekundę później?? idiotyzm jakiś.

Gość werka_cholerka
i rozwalają mnie teksty o 17 latkach. bo piszą je ludzie po 20 czy 30, którzy na innych topicach opisują znacznie bardziej infantylne zachowania. więc darujcie sobie.

Gość mussk
nudna jesteś w łóżku najwidoczniej, skoro nie widzisz róznicy....

Gość dlldldldldldld
Jezu, o nie był poszkodowany, ani nie miał jakiś dzikich pretensji, chciał, żebyście mieli razem, tyle, zrobił na ten temat może trochę mało taktowną uwage, ale to wszystko, nie miał nic złego na myśli!!!! A ty, skoro byłaś molestowana, masz traumę, która rzutuje na twoje reakcje i wypacza odbiór rzeczywistości.

werka to nie tak, widzisz nawet nie potrafisz przeczytac tego co do ciebie piszemy, chodzi o to ze on chcial abyscie oboje go mieli jednoczesnie i po prostu poinfotmowal cie ze nastepnym razem zrobi tak by wlasnie do tego doszlo a ty zamiast sie cieszyc ze facet o ciebie dba i chce dal was jak najlepiej robisz jakies akcje :(:(:(:(

Gość mussk
dla mnie możesz mieć i 40 lat - ale za to mentalność dziecka klan sobie pooglądaj zamiast seksem sie zajmować, bo nie dorosłaś