Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska na poziomie i klasa

nienawidzę facetów w butach z czubem

Polecane posty

żaden porządny mężczyzna nie założy butów z czubami takie buty są ohydne a facet wygląda jak alfons albo pracownik burdelu najbardziej odpychająca rzecz, ble

takie półbuty do garnituru i długi czub przy butach -porażka albo ostatnio widziałam kolegę w pracy- wysoki, potężny i brązowe półbuty skórzane z długim noskiem i zadartym do góry - myślałam że w kiblu wyrzygam

Gość hahahahahahhha
:D:D:D:D

Gość jgyj
odpowiem na temat jako że jestem facetem osobiście nie założyłbym takich butów na nogi, wyglądają jakoś tak pederastycznie

Gość Arbuzowa pestka
ja w pracy czesto widzę przystojnych facetow w garniturach,elegancka teczka,krawacik,wszystko pod kolor.. Jeden z nich nosi czasem stalowy garnitur,do tego czerwona koszula i czerwone buty z kwadratowym wystającym czubkiem. I zajebiscie to wygląda.. Nie zgadzam sie z autorka ze męskie buty z długimi czubkami to porażka.

Gość jgyj
trza być jakąś metroseksualną ciotą żeby takie buty włozyć a jak czerwone to jóż wogóle pedał musi być

Gość Arbuzowa pestka
widzialam go z zona (niestety,bo przyznam ze przystojniak :) ) a facet ktory uwaza ze mertoseksualny,zadbany mężczyzna to pedał, jest dla mnie wzorem faceta-jaskiniowca

ja też pracuję w korporacji gdzie jest dużo przystojnych facetów i nie wszyscy noszą czuby - w sklepach jest taki wybór butów, że można sobie wybrać eleganckie dla prawdziwego mężczyzny. A nie z podłużnym czubkiem, od razu wydaje mi się że on ma na sobie pod spodniami stringi

Gość jgyj
może i jestem jaskiniowcem ale nie jestem metroseksualną ciotą i jestem z tego dumny

Gość Arbuzowa pestka
prawiczek ---> no jezeli ich kariera zawodowa to praca na budowie to zgadzam sie

Gość jgyj
ale te z drugiego linku są pedalskie jakieś takie wg mnie

Gość powiedział facet piszący
na damskim forum :D

Gość AtrakcyjnoscToPojecie wzgledne
Wy sie kurva znacie na modzie hahaha czuby to wy sami jestescie

Gość fan lesbijek
prawiczek i kropka 1987 zgoda że do pracy normalny facet nosi się elegancko ale na co dzień to normalny facet to brudas i flejtuch i wieprz

Gość AtrakcyjnoscToPojecie wzgledne
jak Ferdek Kiepski

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaafgt
a jakie to są chuliganskie ciuchy?

Gość prawiczek i kropka 1987.
Gustuję w nigeryjczykach z krążkami wargowym w ustach, oczywiście. Noszę białe skarpetki w pół łydki i ogrodniczki ze zgnilozielonego sztruksu,mam urocze rumieńce i wszyscy zachwycaja sie moim uśmiechem jak rownież moim nieco rozklapcianym odbytem :classic_cool:

popieram autorke hehe :D :D :D :D prawiczek tez dobrze gada :classic_cool: lubie tak ubranych :P Ale to wszystko to kwesia gustu wiec nie ma sie co sprzeczac :P Jednym podobaja sie faceci w butach z czubami innym w fajnych adidaskach i sportowych ciuchach a jeszcze innym dlugowlosi w glanach :P