Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona0.0

Test ciążowy przed miesiączką

Polecane posty

Gość ona0.0

Czy którejś z was wyszedł test ciążowy kilka dni przed spodziewaną miesiączką?? Czy faktycznie to prawda jak piszą na testach?

Gość amigagdynia
a co pisza na testach??? Mojej kolezance wyszlo dopiero za 3 testem ze jest w ciazy a ja ostatnio tez robilam i wyszlo ze nie i to wlasnie przed okresem

Gość ona0.0
Piszą że niby wykrywa wczesną ciąze już po kilku dniach

Gość bozzenka
minie sie wydaje ze test najbardziej wiarygodny jest robiony tydzien po spodziewanej miesiaczce.gdyz sama doswiadczylam to w ciazy..testy sie myla, a tym bardziej robione przed miesiaczka. ja robilam dzisiaj w dniu spodziewanej miesiaczki i tez negatywny.. a mysle ze w ciazy jestem..mam nadzieje..

Gość bozzenka
A OTO MOJE PYTANIE hej. jestem w dniu spodziewanego okresu,szyjka macicy jest twarda,zamknieta i nisko ułożona[od wejscia pochwy].temperaturka 36,9..utrzymuje sie trzeci dzien. dodam ze przytulanko bylo 11..16..i 18 dc. cykle30-32 dni jesli chodzi o śluz to jest go malo ,przewaznie tylko rano o gesciejszej konsystencji koloru żółtego.,momentami pojawia sie przezroczystyi ciagnacy sie. z moich objawów jak narazie wnioskuje tylko senność..i czasami zgage.oraz zatwardzenie[ale to chyba nie jest objaw ciazy] czy mam obawy co do ciąży???? dodam ze wczoraj robilam test ciazowy[6.oo zł] i wynik negatywny.. moze zawczesnie,a moze test za tani i beznadziejny.

Gość ona0.0
Ta niepewność zrzera :-/

Gość bozzenka
zdecydowanie tak a co ..tez masz podejrzenia co do ciazy?

Gość ona0.0
Jestem w 22 dc, od około 12 dni pobolewa mnie podbrzusze i lekko kłują jajniki, czasami mam mocniejsze bóle, skurcze, doszedł ból pleców. Piersi zrobiły mi sie wrażliwe. Szcególnie sutki.Temperature mam powyżej 37. Jednego dnia mało a zamdlałam tak mi się słabo zrobiło. Wcześniej brałam tabl anty, przerwałam nie mogłam dostac okresu i przepisano mi dufaston na regulacje. Zażywam już jakieś 4 miesiące. Cykle mam różne 25-28. Ostatni 28d. Do 9 dnia przytulanko było normalnie bez zabezpieczenia potem stosunek przerywany. Podczas okresu także. Okres miałam ok4 dni dokładnie nie pamiętam Spoczątku myślałam że to bóle owulacyjne ale za długo to trwa. Miesiąc temu byłam u lekarza i wyniki badan były bardzo dobre. Wiem że to troche za wcześniej pojawiły by sie te objawy, ale czasami zdaże sie ze podczas okresu mozna nawet zajść.

Gość ona0.0
A co do twojego problemu to zgaga i zatwardzenie także jest objawem, a testy ppodobno często nie wychodzą tak słyszałam, czasami podobno w któreymś tygodniu wychodzą pozytywne.

Gość bozzenka
pewnie ze w czasie okresu mozna zajsc.. moze zrob banie z krwi beta hcg to wszystko sie wyjasni.. ja chyba zrobie dzisiaj,a jednak sie boje..nie chciala bym sie rozczarowac..a nie wiesz jak to jest z ta szyjka macicy w ciazy// moze opdwiesz na moje pytanie wyzej..czy ja mam szanse. pozdrawiam

Gość ona0.0
Jestem zagranicą i nie mam jak zrobić badanie krwi, spróbuje test za kilka dni może wyjdzie. Ale boje się ze sie nie uda :-( a lekarz mi powiedział że dufaston ułatwia zachodzenie w ciąże.

Gość ona0.0
a co do szyjki macicy to nie jestem w temacie

Gość bozzenka
to powtórz test za tydzien.. tzrymam kciuki i zycze fasolki..