Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brak stroju

Sukienka na wesel do brata

Polecane posty

Gość Brak stroju

Hmmm,moja figura daje wiele do życzenia ale ubrac sie muszę.Prosze was doradzcie mi coś.Nosze rozmiar 42 i mam dosyc spory bust bo miseczke D.Nie potrafie nic wybrać.Moze mogłybyście mi cos doradzić.Suknie albo maja duzy dekold z którego mój biust albo wypływa albo sie nie mieści(a sukienka rozmiarowo pasuje).Podratujcie mnie.

Gość Brak stroju
Wiem wiem,chodzi mi o to,że sama nie wiem jakiego fasonu sukienki szukać.Czy styl np-gorset na ramiączkach(bo w takim bede sie czuła swobodnie czy raczej dekold w serce.I co z dołem sukienki?Mój brzuch nie jest idealnie płaski bo niestety zostało mi tu i tam po dziecach.

Gość gawi123
a nie lepiej zamiast sukienki np jakąś spódnice i tunike na to? jeżeli ma się problemu z brzuszkiem to lepiej to ukryć czymś dwuczęściowym bo sukienki raczej brzuszek podkreślają, chyba że taka odcinana pod biustem ale wtedy można wyglądać ciążowo

Gość gawi123
jak ma się duży biust to dobrze wygląda szelka na szyi, wtedy ten biust jest optycznie zmniejszony

do dużego biustu koniecznie trzeba założyć stanik do takiej sukienki a w tej ten stanik będzie widać

Gość te sukienki...
wies tanczy i spiewa! :)

Gość gawi123
A dlaczego nie można założyć stanika do sukienki którą pokazałam? wystarczy kupić odpowiedni i po problemie

Gość Biedna biednaa
Oczywiście że można założyć stanik,ja tez mam spore piersi i nawet takie "przyklejane" bez żadnych zapięć i ramiączek moge nosić o ile kiecka jest dobrze skrojona

Gość Biedna biednaa
Myślę że ładne spodnie i tunika byłyby super...Ale zaraz popatrze sukienki może coć znajdziemy :) Szkoda że nie napisałaś czy chcesz długo czy krótką keicke...

Gość Biedna biednaa
A spódnica i góra też ładnie wyglądają

Gość Biedna biednaa