Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mój ojciec sie wykoleił

Debilu! Przestań żartować z prezydenta naszego kraju!

Polecane posty

Gość Miła pani sie pyta
napisał ::do naszego kraju - Polski! nie umiesz czytac czy nie rozumiesz czytanego tekstu?

Gość ghg
Matoł czy nie matoł to jest prezydent wybrany przez nas w wyborach (choć niewielu się do tego teraz przyzna) i należy mu się jakiś szacunek.

Gość Miła pani sie pyta
otóz to kiedys weszłam na forum dokładnie w dzien wyborów prezydenckich i wszyscy pisali ze całe rodziny głosuja na kaczynskiego a teraz co???

Gość ghg
pszedstawiam prawde tak ty nie głosowałaś na niego, więc skoro ja mówię że też nie głosowałem, i ktoś jescze tak twierdzi i 90% społeczeństwa tak twierdzi to kto go wybrał? co? Mamy prezydenta jakiego sami wybraliśmy.

Gość Miła pani sie pyta
Ja wtedy głosowałam na Tuska ale tym eazem tego nie zrobie -----przysiegam ze nie

Juliusz Cezar, żal mi cię. Kaczyński jaki jest to każdy widzi, ale jest głową naszego państwa - Polski i chociażby dlatego należy mu się szacunek. A co do twojej aluzji: Mój kraj to Polska. Jestem katoliczką, a to że darzę Żydów szacunkiem, nie znaczy, że wyznaję ich wiarę.

Szacunek nikomu sie nie nalezy z urzedu. Na szacunek trzeba zasluzyc. Wielu Polakow, Rosjan i Zydow szanuje. Naszego obecnego prezydenta - nie. No wybaczcie, nie mozna szanowac zera!

to jest brak poszanowania wogole dla swego kraju. pluja na zioemie , obsrywaja ja i nie szanuja praw podstawowych , nie szanuja nikogo , a nie przepraszam szanuja [ w kit] tych , ktorzy im zagrazaja. i im słuza, gotowi nawet im sie zaprzedac. a uczciwych i niegroznych mają za nic tzn. za frajerów. taki jest niedomyty , tepy polaczek myslacy , że jest cfaniak bo na piuntkie kogos wywalił , a wszystkich nas łącznie z nim walą w rogi na miliony.

Gość hsghsg
Skoro szacunek nie należy się z użędu to mówiąc że Kaczyński jest głupi zobacz że mówisz tak na ponad 50 społeczeństwa które go wybrało.

Jozio, jeszcze raz i powoli :O PS. Nie wybieralam pana K. i nie wiem doprawdy przez kogo zostal nam narzucony :D:D

hsghsg, wybacz, ale czy spoleczenstwo wiedzialo jaki jest, wybierajac go? Spoleczenstwo - to IMHO zbyt glosnie i podejrzanie brzmi ;)

Gość rzuciacie hasło że kaczyński
to kretyn,ale wychodzi na to żeście wy większymi matołami skoro zbałamucił was swoją kampania proste nieudaczniki.

Gość prezydęt ma małego wacka

Gość Posmijemy sie i dziwmy sie
ja tez głosowałam na Tuska ale teraz zagłosuje na kaczynskiego

ja glosowałem na Kaczynskiego . ale teraz nie zaglosuje ani na Kaczora ani na Tuska. oni sie w kit przed Nami kłóca a obaj reprezentuja agendy obcych nam interesów. jeden chce bysmy lizali doope pachnaca amerykańska a drugi europejska [ czyli niemiecka] a nam tylko pylica głód i nedza!

Gość ostrożniemijajKalisz

Gość chomiki to potwory
szydząć i okazując wzgardę Kaczyńskiemu ośmieszamy swoją ojczyzne i zarazem samych siebie .