Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serekkk Mateoooo

Po jakim czasie zaczynacie współżycie seksualne ................................

Polecane posty

Gość Serekkk Mateoooo

Chodzi o to kiedy ja jako chłopak mogę zaproponować dziewczynie seks . Nie piszcie że to zależy od tego jakie dziewczyna ma podejście i tak dalej. Najlepiej piszcie to na swoich przykładach , ja sobie wyciągnę pewną średnią i to mnie jakoś ukierunkuje. Założmy że dziś mówię pewnej dziewczynie że jest miłością mojego życia. Ona mówi mi to samo , a więc jesteśmy razem. Założmy że spotykać będziemy się co dwa tygodnie na kilka godzin :) Będzie nam się układało , będziemy mieli wspólne tematy , będzie ta chemia , prawdziwe uczucie itd. Jeżeli chodzi o dziewczynę to powiedzmy że jest spokojną , ułożoną 20-latką , która nie daje byle komu dupy. Jak to było z wami ( po jakim czasie zaczynaliście współżyć ) oraz jeżeli potraficie to odnieście się do tego przykładu jaki ja podałem wyżej. Dzieki

Gość ambaje83
nie mów żeby nie pytać jaka to dziewczyna itd. wbrew pozorom to ma znaczenie jaka jest, jak długo się znacie i jak często się spotykacie.. czy były pierwsze przytulasy, pocałunki, niewinne pieszczoty.. ja ci mogę napisać, że zaczełam sypiać z moim facetem po miesiącu ale to było po miesiącu codziennych intensywnych spotkań..

Po dwóch miesiącach, codzienne spotkania. To nie to samo, co "co dwa tygodnie na kilka godzin Będzie nam się układało". Nie ma co porównywać. Każdy przypadek jest inny, inni są ludzie. My, od początku czuliśmy, że jesteśmy dla siebie i po latach wciąż razem jesteśmy, ale bez żalu, że wcześnie się zaczęło. To bez znaczenia. Liczy się to, co w sercu. Wtedy inne sprawy się nie liczą.

Gość ja nie mam reguły..
jesli mam ochote przespac sie z facetem ktory mi sie podoba to robie to nawet pierwszego dnia znajomosci.. jestem łatwa?? nieee seks jest dla ludzi

Gość Oblech
Jak ma 20 lat to nawet z pooł roku możesz czekać :P

Gość werciaxx86
ja zaczęłam po miesiącu :) a jesteśmy razem dwa lata :D

Gość zgadzam się z
ja nie mam reguły! 🖐️

Gość Ja mam 5cm i 5kg więcej
zależy czy jest dziewicą czy nie. jak jest - to albo ona zaproponuje albo co najmniej rok :P. A gdy nie jest to już bez żadnych zasad - można po tygodniu, można po 3latach :P jak chcecie :P