Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_ania

jestem w ciazy z turkiem

Polecane posty

Gość załamana_ania

stalo sie, pojechalam na wakacje do turcji, 2 miesiace temu, inny kaj, inna kultura, zauroczyl mnie barman z hotelowego disco pubu, caly wyjazd mu sie opieralam, ale ostatniej nocy uleglam, kochalismy sie...i wpadlam :( mam 20 lat, nie chce urodzic tego dziecka, nie mam teraz na to czasu ani mozliwosci, ale nie mam zupelnie pojecia co robic. tego turka juz pewnie nie znajde, a nawet jesli to zaloze sie, ze po mnie mial juz tysiac innych. co robic:(((

Gość wrrrrrrrrrr
no to masz problem

Gość london girl
jesli była bym facetem napisała bym tak-laski sa takie łatwe i naiwne.

Gość asdasdas
no rewelacja....nie martw się - dziecko przynajmniej będzie zauważalne...ach ta lekko ciemniejsza karnacja. Puszczalska z Ciebie.... Nie boisz się HIV-a, rzeżączki, typra albo innego bzdeta?

Nie jesteś pierwsza, ani jedyna. Niech zgadnę - nazywał sie Hayrettin Koldas? patrz: http://forum.gazeta.pl/forum/w,660,74602621,,czy_byl_ktos_w_hotelu_SUN_CLUB_SIDE.html?v=2&wv.x=2 albo wpisz sobie go w google

Gość kiepska prowokacja

o fatalnieeeeee mam znajomą pania pedagog która jak jeszcze był program randka w ciemno wzieła w nim udział i wygrała wycieczke z jakims gosciem własnie do turcji , pojechali w ustalonym terminie on jej za bardzo nie przypadł i poznała mam turasa na jena noc,rano jak sie obudziła on sie ulotnił nawet nazwiska nie znała ,a do polski wracała juz z brzuchem .Tak sobie narobiła,urodziła i wychwuje ojciec n/n a ona wykształcona kobieta taka ą ę ale turasowi dupe wystawiła od razu a zeby było smiesznie nie jest jakas pieknoscia panna wazy zawsze powyzej 120kg .Wyobraz sobie co sie działo za jej plecami jak ludzie sobie pouzywali na jej głupocie i,straciła reputacje w trzy sekundy a kiedyś była cnotliwa i nienaganna

Gość tata mamam i my
usun, JAK MOZESZ PO CO CI PAMIATKA Z URLOPU; TWOJA SPRAWA CO ZROBISZ :-) ty nie wiedzialas po co sie do turcji na urlop jedzie !!! TERAZ JUZ WIESZ :-)twoj problem, TYLKO TWOJ BO NA OJCA NIE LICZ!! ON MA TAKIE JAK CIEBIE CO 2 TYGODNIE! ZAS NAIWNA POLKA;

Gość nie karmic trola_
Ty chyba chciala bys byz z turkiem w ciazy, niestety turka mozesz zobaczyc tylko w TV...