Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MADEinFRANCE

Mam problem z drukarka hp psc 1215,kto pomoze????????????

Polecane posty

Otóz zawsze drukarka dziala,ostatnio mało jej uzywałam i jakis czas temu po dosc dlugiej przerwie chcialam cos wydrukowac ale wciaz zapalala sie lampaka \"sprawdz pojemnik z tuszem\" robilam wszytsko i dalej to samo i nie chcialo sie nic wydrukowac. Kupilam wiec nowy tusz a tu nagle jak za dotknieciem magicznej rozczki zaczela drukarka dzialac:P . Niestety,teraz znowu to samo....juz 3 tydzien nie umiem sobie z tym poradzic.Na necie szukalam jakis info ale nic nie znalazlam.Juz nie mam sil do tego....ta drukarka ma pltyte ze wszytskim sterownikami itd ale na system operacyjny xp a ja mam viste34bit... Poradzcie co mam zrobic?? jak sprawdzic ten tusz i jak moze wyczyscic ta drukarke?? w instrukcji obslugi bylo napisane ze na plycie sa sterowniki i tam jest nawigator hp tam ustawia sie automatyczne czyszczenie drukarki ale mi ta plyta nie chodzi bo jest niekompatybilna.. :(:(

Gość HP to kupa szitu
:o

no wlasnie nie mam,ona ogolnie jest dobra i wszystko ok niby z nia tylko caly czas sie swieci swiatelko ze by sprawdzic pojemnik z tuszem.wkladalam juz 2 tusze (otwierane wczesniej) i nadal to samo...