Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Parthenos

Jakoaś odżywka na włosy puszące się, skręcające, łapiące wilgoć z powietrza

Polecane posty

Poradźcie coś, bo już nie wytrzymuję z moimi kłakami (dość cienkie). Ułożę sobie fryzurkę-wymodeluję na prosto włosy, wyjdę z domu i jak jest jakaś wilgoś w powietrzu to makabra - od razu mi się kręcą, wywijają, puszą - wyglądam jak idź stąd :( Latem przy mniejszej wilgotności powietrza wystarczał różowy szampon i odżywka elseve + czasami żółta odżywka, ale teraz to za mało...

Gość ahaaaa
A ja za to mam BARDZO grube włosy.. gdzieś dobre 5 razy grubsze od normalnych :/ i niestety masakrycznie gęste Mam suche włosy przez prostowanie i jak tylko pojade na jachty.. to zwijają mi się.. wykręcają.. i oczywiście szopa.. i też nie wiem co z tym zrobić ;/

Gość też tak mam /
mi pomaga jakaś silna odżywka, typu maska, żeby te włosy od razu po umyciu takiew dotyku sliskie były. Ale jeśli wilgoć jest w powietrzu, to nic na dłużej nie pomaga. Ale może spróbuj serum? Są różne, ja używam tego z avon, nie jest najgorszy :)

ja uzywam mleczka prostujacego z garniera , i sie nie puszą wtedy tak bardzo ;choć efekt nie taki sam jak w reklamie ;)

Gość zazdroszcze
Mnie najbardziej pomaga szampon i odżywka Dove - z jedwabiem, w takim kremowym opakowaniu. Ale jak włosy są zniszczone - to jużnic, trzeba je najpierw doprowadzić do porządku.

Gość haisha
ja mam taki sam rodzaj wlosow. mam kilka sposobow: - u mojej fryzjerki [ w kazdym salonie Wella to jest dostepne ] robie sobie taki "okład z pary wodnej" ktory baaardzo mocno nawilza! BARDZO POLECAL - uzywam zoltej linii System Professional szamponu i odrzywki z welli /tylko w salonach fryzjerskich/ - nie prostuje - nie krece gdybym tego nie robila wygladalabym jak ostatni mochikanin.... moje wlosy wygladaly jakbym prostowala je od kad tylko urosly.....:/