Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioleczek1000

zdradzona........

Polecane posty

Gość mamamamama
jej chlopak wie tez co dobre:P

Daj sobie spokój dziewczyno!!! Nagadał Ci że tylko z tobą był naprawdę szczęśliwy a wybrał laskę z forsą! Zastanów się --- dla niego liczy się tylko kasa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co miał ci powiedzieć żeby choć trochę się wybielić. To zwykła świnia jest i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mamamamama
wali ci w chuja:Pa ty jestes glupia;)

Gość mamamamama
ma kase serce,co Ty gadasz?naprawde jestes taka glupia?chyba tylko twoj jest taki,twoj-tzn.jej

hmm.... a nigdy nie zastanawialas sie ze on po prostu klamie ze niby musi z nia byc... o co chodzi dokladnie z ta kasa on jej nie ma wcale pracowac mu sie nie chce czy jak?? i co dokladnie powiedzial tobie odchodzac do nie ze nie bedzie mial "takiej milosci z nia jak z toba" ale powiedzial "milosci" czyli ze ja kocha ale inaczej czy powiedzial ze zawsze bedzie ciebie kochal czy jak... ? wyjasnij choc troche .. no i ma na tyle lat zeby juz cos rozumowac chociaz spotakalm i starszych a takich glupich ze "mozg staje" ;/

Gość mamamamama
chyba Cie omamil calkowicie, nooo kazdy ma fceta ktory ma sponsorke;)a ty jestes biedna i dalej sie z nim gzisz

Gość mamamamama
nie ma serca jej nie kocha tak mowi..a Ciebie niby kocha?jak to mozliwe?

tez mi sie wydaje ze z siebie chcial zrobic biednego zeby sie "wybielic" w twoich oczach - tak jak juz ktos napisal... wiec wiesz zastanow sie dobrze !! bo w koncu on wie co robi wyjasnij dokladniej jak bylo... i w jakich okolicznosciach ale strasznie zrobil... wybierajac kase.. moj jest taki oddal by wszytsko za mnie... i napewno wybral by mnie a nie kleintke z miliardami na koncie... np .. nie wiem... dziwny on jakis.. ;/

Gość mamamamama
za malo na niego:P zarabiaj to bedziesz miala faceta oslico:Pbo do normalnego nie pasujesz

Gość mamamamama
zajebiscie miec faceta\nie faceta(?) ktory moczy w innej a ma idiotke do ktorej zawsze moze przyjsc- facet ma glowe na karku

Gość mamamamama
nio nie za malo i stac mnie na faceta jestem atrakcyjna - dla niego za malo:Pjestes glupia dla mnie tyle:)

a zadalas mu podstawowe pytanie czyli : to dlaczego z nia jestes i ze mozecie sobie poradzic.. jak nie zadaj mu .. albo on mysli ze zawsze bedziesz czekac aa on sobie teraz z forsiasta poszaleje - wycieczki zakupy.. hmm... pogadaj z nim teraz i powiedz ze kogos poznalas i zastanawiasz sie pomiedzy daniem mu 2 szansy ale musi rzucic tamta albo ze po prostu zapomnisz o nim bo bedziesz sie spotykac z bardzo milym facetem.. powiedz mu tak i powiedz ze to ma byc osdtateczna decyzja i nie bedzie powrotu bo tamten fact jest naprawde milutki i sie z nim fajnie i dlugo gada.. :)

Gość mamamamama
to po co mi robi prezenty terazmoze sex u BYLEJ kosztuje?

Gość mamamamama
tak on jest biedy bo meczy sie z bogata,Ciebbie sypie a Ty jestes na tyle glupia ze mu wierzysz

Gość mamamamama
czy to jego ostateczna decyzja a on ze nie wie! wie tzn?ale robi swoje hahahahha

Gość mamamamama
wiem co pragne prawdziwego uczucia nie obludy klamstw...po co to? juz dosc wycierpialam za duzo lez wylanych to po co ten temat???????????????????????????