Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonik088ona

POTRZEBUJĘ PORADY

Polecane posty

Gość slonik088ona

MAM 20 LAT I JESTE ALERGIKIEM.Po balsamie z avonu wylądowałą w szpitalu na tydzień bo byłąm tak spuchnięta.Po toniku zziaji mam plamy na szyji wręcz gigantyczne czerwone placki.. po kazdym tuszu "swędzą mnie oczy tak ze mi prawie wypływają.."a po cieniu zjoko łuszczy mi sie powieka...ja juz niewiem co mam robić,Prośzę o radę

Gość dkaaa
No niestety, to znaczy, że musisz odstawić kosmetyki całkowicie, przynajmniej na razie.

Gość slonik088ona
to czym ja sie mam malować?przecież nie bede myućtwarzy mydłem..tonik mam Z AA i nic mi po nim nie jest ale te cienie to masakra.Ja nie mogę chodzić nie umalowana .Znacie jakiś cienie dla alergików ??

Gość dkaaa
No niestety musisz chodzić niewymalowana. tak bywa.

Gość slonik088ona
ZŁOTY!! MASZ DAWAĆ COŚ TAKIEGO TO LEPIEJ WOGLE NIE PISZ!!

Gość dkaaa
W aptekach są specjalne kosmetyki hypoalergiczne. Ale to droga sprawa, a nie jest powiedziane, że faktycznie nie będą cię uczulać.

Gość dkaaa
Ja też tak miałam przez kilka lat. Szczerze mówiąc najmniej mniej uczulały cienie i tusze najtańsze, im coś droższe bardziej było napakowane chemią. W koncu przestałam używać czekolkwiek. Po kilku latach spróbowałam - i przeszło - teraz mogę używać co chcę.

Gość pinek86
sugeruje naturalne kosmetyki wegiel na powieki, sztuczne rzesy z nozek komarow, sok z burakow na usta, a do mycia twazry baily jelen:D