Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0u Tommmek

Odkryłem co to najbarzoej kreci kobiety

Polecane posty

Gość 0u Tommmek

na przykładzie własnych obserwacji największe powodzenie mają faceci pewni siebie zarozumiali,cyniczni,bezczelni,dominujący..Taki mężczyzna nie musi być ładny..często poniżej przeciętności ale ZAWSZE ma szerokie grono fanek

Gość 0u Tommmek
Pacholęciem będąc, mama napiehdalała mnie kablem od prodiża. Teraz mszcze sie na kobietach, będąc pewny siebie, zarozumiały, cyniczny, bezczelny i dominujący...

Gość arlaa
I tu się mylisz. Gdyby mnie ktoś potraktował jak szmatę to bym mu chyba zdrapała ten prostacki ryj. :/ I mów tutaj, kurna, za siebie

Gość ja tu mowie za bardzo wiele
kobiet :classic_cool:

Gość ambaje83
fakt laski chyba bardziej kręcą niegrzeczni chłopcy niż ciepłe kluchy.. ale to do czasu.. jak już samica szuka takie na zawsze, meża, kochanka i ojca no to wtedy ci pyskaci idą w kąt zazwyczaj..

zgadzam sie, tacy pewni siebie, cyniczni, są dobrzy na raz albo kilka...Coś maja w sobie takiego, że kobieta im ulega. Ale całe życie spędzić z takim kimś? No chyba że jest sie masochistą..... w to juz nie wnikam.

zgadzam sie, tacy pewni siebie, cyniczni, są dobrzy na raz albo kilka...Coś maja w sobie takiego, że kobieta im ulega. Ale całe życie spędzić z takim kimś? No chyba że jest sie masochistą..... w to juz nie wnikam.