Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkklęęęęska

Powiedzcie mi szczerze BŁAGAM

Polecane posty

Gość kkklęęęęska

gdybyscie poznaly super chlopaka, zakochaly sie, a on pokochalby was. no i po jakims czasie od kiedy byscie zaczeli ze soba byc, on powiedzialby Ci ze kiedys (czyli jakis czas przed Toba) najwazniejsze bylo dla niego ilościowe zaliczanie panienek, ponadto gdyby opowiadał wam, że kiedyś on robił loda FACETOWI i facet mu, no i jakieś różne dziwne historie co byscie zrobily? jak dalej kochać takiego mężczyzne, o ktorym sie czlowiek nagle dowiaduje takie rzeczy... jak z nim byc i uwazac ze moj chłopak jest zupelnie normalny... ;/

Gość Ataaaaa
on jest nienormlany raczej.... ja bym sie bała, że po jakims czasie chciałby znów z facetem albo że ja mu nie wystraczę skoro miał tyle panienek. Ale nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu

Gość Qxy__
ja bym się bała że załapie jakiegoś syfa :/ i że tak naprawde nie wiem z kim co robił i może się nagle okazać że jakaś babka zapuka do drzwi i zażąda alimentów za dzieciaka ;/

Gość jklpoiiuyttr
bhaaaaaa

zaliczanie panienek w przeszlosci mozna jeszcze przegryzc ale zabawy z kolesiami to juz raczej nie bardzo :/ przesada :/ bedziesz czekac az zostawi Cie dla faceta??

Gość gość
Dlatego nie powinno sie opowiadać o swojej przeszłości sexualnej:o:oJa bym takiego faceta już nie chciała raczej 🖐️

Gość gość
Takiego jak do niedawna Juken :classic_cool:

Gość to Juken nie jest juz
prawikiem? :D