Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffdsfsd

czy to ma sens?

Polecane posty

Gość blondyna dobrze dyma
A może cwaniak chce mieć Twoje usługi bezpłatnie?

Gość fffdsfsd
Myslalam nad tym co mowisz, czy to nie jest tak ze chce za darmo. To bardzo zamozny czlowiek mimo wieku, stac go na wiele lasek i jest przystojny moze wyrwac. Przypatruje mu sie pod tym wzgledem i zauwazylam,ze nie o to chodzi. Mysmy w ciagu naszej znajomosci robili to gora dwa razy w miesiacu. Za to dizen w dzien od pol roku dzwoni. Szuka pretektu do rozmowy. dziwne.

Skoro lubi eksperymenty...może poszukuje otwartej osoby?Wiesz nie każda kobieta zaakceptuje takie wybryki...Z drugiej strony,jeśli zdarzyło by się tak że jesteście razem,a więc jakoś tam Ci na nim zależy...a on ma swoje potrzeby i fantazje typu trójkąt czy też bi...nie byłabyś zazdrosna???Nie jest łatwo podjąć taką decyzje..ale ja uważam że faceci to takie larwy które na początku obiecują wszystko a potem wypominają(niektóre kobiety też)...Może warto odłożyć kaśe,wyjechać do innego miast i zacząć nowe życie,tak żeby nikt nie wiedział o Twojej przeszłości???200zł/h...Niezle...Czemu na państwówce tyle nie ma ? ;)

Gość fffdsfsd
zyecie to dziwne jest. Fajnie by bylo gdyby znac odpowiedz na tyle pytan. Niby studiuję, dwa kiernki(co podobno ma swiadczyc o madrosci) a mam wrazenie,ze o zyciu to nic nie wiem... Tyle pytan, watpliwosci.

Ja tam sama już nie wiem...bo my baby głupie jesteśmy i wierzymy w bajki z księciem na koniu...Na początku odradzałam...ale w sumie dlaczego miałabyś nie spróbowac?Tylko wiesz nie zakochaj się bo rozczarowania bola...ale czy przyszłość z nim???Ja osobiście bałabym się tego że bedzei na mnie patrzył i nie bedzie widział mnie tylko( sorry )ale dziwke!/W sumie historie typu Pretty Woman mogą zdażyć się naprawdę ;)

Gość fffdsfsd
On wlasnie mowil,ze chce za zone kobiete wrazliwa, madra i otwarta na eksperywnety, identycznie powiedzial jak Ty to ujelas/es. "...Wiesz nie każda kobieta zaakceptuje takie wybryki..."--> tu masz racje w stu procentach. Mysle,ze nie jedena by go z hukiem odprawila. Ale boje sie,ze on widzi we mnie szanse na realizowanie tych potrzeb a po jakims czasie sie znudzi. On mnie nie raz pytal o kwestie zazdrosci. Ja powiem Ci tak. Ja zyje wg.mojej wlasnej ideologii. Mam pare prostych zasad w tym taka,ze zdrada fizyczna nie istnieje. Dla mnie to tylko akt sexualny. Jest dla mnie tylko zdrada mentalna, odpowiadająca braku lojalnosci. Chce by moj maz byl lojalny wobec mnie, stanal za mna w ogien, by byl zawsze przy mnie, by byl dla mnie dobryi koniecznie starszy i madrzejszy ode mnie i tyle. Ale ja studiuje i umiawiam sie rzadko. Miesiecznie ok.2000 wyciagam za pare spotkan. Lubie sex. A na panstwowce nie ma bo to Polska :/

Gość eee co tam...
W czasie kłótni (po pewnym czasie) –to normalne, że mężczyźni wykorzystują wrodzone poczucie winy ko-biet a kobiety atakują męskie „ego” –naprawdę -miejsc „zaczepnych” znajdziecie multum –„to” -będzie tylko jednym z wielu –niewiedzę powodu do podjęcia decyzji o rezygnacji z tego związku

Gość fffdsfsd
Pretty Woman--> hehe xD bez kitu porownanie idealne. Na razie poczekam jeszcze. Czekal rok. Jak kocha to i poczeka nastepny. Nie bede z nim zwiazana emocjonalnie. Dam sobie hmm moze nie rok ale dwa lata. jesli to milosc to zwyciezy-jak nie- trudno.

Gość fffdsfsd
eee tam co tam___> zastanaiwam sie jestes kobieta czy mezczyzna? jesli mezczyzna zastanwiam sie czy facet jest w stanie nie patrzec na kobiete przez pryzmat jej dawnych czynow?

Może to bedzie najlepsza decyzja...po prostu poczekać...ja wychodzę z założenia co ma być to bedzie...a jak nie ma tego co miało być-znaczy że nie pisane i tak miało być!Pokrecone,a proste jednocześnie ;) A tak poważnie skończysz studia,zarobisz trochę kasy(chociaż 2000 to nie dużo...) i zaczniesz nowe lepsze życie czego Ci życze...Jak nie z tym to z innym...W sumie taki związek bez zobowiązań nie jest końcem świata,jak bedzie dobrze to czemu nie,ale i tak jestem przekonana że kiedyś by Ci wypomniał jak się poznaliście A Pretty Woman to mój ukochany film... :D

obstaję za kobietą

Gość fffdsfsd
fajnie,ze sa tu tak zdrowo myslace osoby jak Ty, bo ludzie maja tendencje do szufladkowania ludzi. Ale coz.. :/ A 200tys.to dla mnie nawet sporo. Mieszklam z rodzicami, oni mni funduja bo sie ucze i oszczedzam i mam na cichu. w wakcje mialam czasu wiecej to co miesiac 5 tys.oszczedzilam. Lacznie juz mam 20.tys.na konie a tylko uprawiam sex.

Gość fffdsfsd
tfu! tam 200tys a nie 2 tys napisalam xD heh 200tys to ja bym chciala zarabiac xD w marzeniach :)

Gość eee co tam...
Ile masz lat a ile on?

Gość fffdsfsd
ja mam lekko ponad 23. natomiast on 27.

Gość eee co tam...
obstaję za kobietą -to chyba nie o mnie?

Gość fffdsfsd
a nie wiem. xD chyba nie, tak mi sie wydaje. zaraz spadam

Gość eee co tam...
fffdsfsd -a czy on nie ma problemów emocjonalnych -nadużywa jakieś uzywki -alkochol etc

eee co tam-->Mysle że jesteś kobietą bo gadasz do rzeczy :D Faceci to od razu od dziwek by pojechali itd.... Kurde...on 27 lat???A pisałaś że starszy...myślałam że Pan koło 40-ki,a tu młode ciacho...swoją drogą smutne że młodzi,zamożni ludzie muszą komuś płacić za sex... :( Jak byłam za granica też miałam propozycje...ale to nie na moje nerwy ;) Po prostu nie potrafiłabym...ale miałam kolezankę z "sauna i masaż" i baaaardzo fajna dziewczyna a że tak a nie inaczej zarabiała...Jej sprawa... http://pl.youtube.com/watch?v=E4qgadA3HEY

Gość eee co tam...
blondyna dobrze dyma -jestem mężczyzną -i nie bardzo rozumiem dlaczego miałbym "wyjeżdzac" od dziwek?

Gość eee co tam...
Jego późniejsze zachowanie będzie wynikało z jego dojrzałości emocjonalnej, osobowości, tego co „wyniósł z domu„ aż w końcu od tego kiedy pojawią się dzieci (to by przyśpieszyło jego dojrzewanie) etc

No i znowu zonk!!! nie pierwszy w dniu dzisiejszym...Myślałam że jesteś kobietą...bo mężczyzni mają tendencje do upraszczania wszystkiego...a my z kolei do komplikowania najprostszych spraw.. A co do reszty to się zgadzam że wszystko z czasem wyjdzie na wierzch...Zmęczona jestem idę psać...Dobranoc!

Gość do purpurowej lzy
kurcze ja nie wiem co napisac. ja moze bym wybaczyla, ale jestem z natury osoba łagodna, jesli i on taki jest. Sprobuj