Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletkalogest

czy to okres???

Polecane posty

Gość tabletkalogest

odstawilam tabletki anty na miesciac po czym do nich chcialam wrocic... wczoraj rano dostalam okres... normalnie brzych mnie bolal itp krwawienie ok i w ogole wiec wzielam peirwsza tabletke z opakowania... w nocy nic nie bylo a teraz rano znowu mam okres ale nie mocny tyklko taki malutki ze az normalnmei nie okres... czy dobrze zrobilam biorac tabletki anty ponowanie i to krweawienie moge uznac za miesiaczke?? Czy dzialanie natykoncepcyjne jest jzu w pelni zachowane i moge sie kochac z facetem bez innego zabezpieczenia??

Gość Beatka hppo
no tak to jest okres, tylko poprostu masz taki skapy,Z zabaezpieczeniem jesli wzielas pierwsza tabletke pierwszego dnia okresu jestes juz zapezpiecozna, ale pamietajk ze tabletka sie wchlania do okolo 5 godzin ( sprawdozne zrodlo ):) pozdrawiam

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
do zalozycielki tematu: ja dokladnie tak ja ty odstawilam tabletki na miesiac i chce znow brac ale anjpierw mialam taki sluz rozowy potem na drugi dzien jakby kapnelo cos krwia potem znow taki sluz tylko, potem tzn wczoraj nic i tak do dzis!!!!!!!!!!!!!!a brzuch boli jak na okres! tabletki nie wzielam jeszcze bo czekam na cos mocnego bo ja zawsze mialam obfite okresy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!