Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamcioczek

Czy po kilki latach brania tabletek można urodzić ZDROWE dziecko?

Polecane posty

Gość kamcioczek

Ale takie, żeby za 10 lat tez było zdrowe, a nie po urodzeniu. Zeby nie miał jakichś uczuleń, adhd, problemów z sercem czy czymś podobnym ????????????

Gość dasasdads
a skąd wiesz, że po tabletkach takie rzeczy się dzieją? Wiesz powiem ci coś - moja ciocia miała świra na punkcie zdrowego żywienia, zdrowej ciąży itd. Tabletki? W życiu!!! Latała na badania, żarła kwas foliowy, dużo spacerów, zero stresu, pozytywne nastawienie itd.... Niestety dziecko urodziło się chore - przy porodzie komplikacje, niedotlenienie i mamy w tej chwili 25 latka o mentalnośći 3 latka...

Gość Klupss
Ja brałam tabletki ponad 3 lata. 3 miesiące po odstawieniu zaszłam w ciążę, a potem urodziłam zdrowego chłopca. Teraz ma pół roku - rozwija się prawidłowo, nie choruje. Mamy XXI wiek, a ludzie ciągle w mity wierzą!

Gość kamcioczek
nie wiem czy takie rzeczy sie dzieja. Po prostu wiem, że tabletki to nie witaminy i nie wiem jak to wpływa na dziecko.

Tego jakie to ma skutki dalsze - nie wie nikt bo dopiero pierwsze prawdziwe masowe pokolenie tabletkowe rodzi dzieci. Odpowiedzi na pytanie jak to będzie wyglądać w późniejszym życiu, nie uzyskasz.