Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja na to mowie

skąd mlode dziewczyny biorą kase

Polecane posty

Gość a ja na to mowie

na ubrania, kosmetyki, fryzjera??? sama mam 23 lata i musze oszczędzać aby od czasu do czasu kupic sobie kurtke z promocji czy lepszy kosmetyk, a gdy patrze na nastolatki ktore jeszcze sie uczą widze ze mają same najmodniejsze ubrania, rzesy wykręcone pod niebiosa, pachną dobrymi perfumami ? Skad one mają na to kase, rodzice im dają czy jak?

Gość staradupa
rodzice albo pewnie co niektore zdziry maja sponsorów :o

mam 17 lat, mieszkam tylko z tata. cala moja kase mam od niego, nigdy nie chodzilam do pracy. ale bez przesady- nie mam superdrogich perfumow ani niewiadomo jak markowych rzeczy- od czasu do czasu kupie sobie cos poprostu w sklepie czy na bazarku. pozzdrawiam

Gość mimo wszystko mam nadzieję
że sponsoring nadal jest tak małym procentem że pozostaje tylko patologią nie wiem skąd takie pytanie jak w temacie jak świat światem kto ma dzianych rodziców ten ma "na wszystko"

wyjezdzaja do pracy za granice na wakacje...ja tak zrobilam i jak wrocilam to bylo mnie stac na wszytsko co chcialam odciazylam rodzicow... podszkolilam jezyk... polecam

Gość klero
nigdy bym nie pozolił zeby niepełnoletnie dziecko wyjechało za granice. GDyby ktos tam je uprowadził , to bym sie winił do konca życia

Gość sok jablkowy
ja od zawsze sama wolalam zdobywac kase niz prosic rodzicow, choc nigdy nie bylo problemu ze nie chcieli mi dac... od kilku lat jestem konsultantka Ori, udzielam korepetycji... w wakacja pracowalam w warszawie.

niektorzy dostaja od rodzicow, do tego stypendium bo rodzice pracuja na czarno wiec dochody maja zerowe np :o i takim oto sposoem niektorzy znajomi wydaja po2tys/miesiac :o