Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość df_monika

Skreślenie z listy, niezapłacone czesne

Polecane posty

Gość df_monika

Dostałam pismo o skreśleniu z listy studentów, dwa miesiące temu, z powodu niezapłacenia czesnego. Wstyd mi troche dzwonic na uczelnie i przypominac tam o sobie, chciałabym zapytac którejsc z Was czy byłyscie w podobnej sytuacji. Nie wiem kiedy zaczna sie domagac splaty. Chodzi o uczelnie prywatna, KPSW w Bydgoszczy. Prosze Bardzo o rade

Gość ale chcesz tam wrócić
czy juz nie zamierzasz tam chodzić?

Gość ale chcesz tam wrócić
Bo takie skreślenie jest często odwracalne tylko musisz tam pójść ładnie poprosić, uzasadnić no i zapłacić zaległą kaskę.

Gość df_monika
Nie chce juz tam studiowac. Dostalam sie na uvczelnie panstwowa. Martwie sie tylko ta kasa, nie wiem do kiedy mam czas zeby zaplacic, a jak minie termin to co, do wiezienia pojde? zaczynam juz swirowac

Gość df_monika
Dostalam w sierpniu pismo ze zostalam skreslona z listy studentow ale nie napisali tam termin zaplaty

Gość hłe hłe xp 32 bity obsługuje
przecież prywatne są lepsze dlaczego idziesz na państwowe ?

Gość df_monika
Panstwowe sa wiele lepsze. KPSW to byla jedna z najwiekszych pomylek

Gość df_monika
Nie wiem dlaczego sie denerwuje, no bo w koncu bede musiala zaplacic i nie wiem kiedy i w ogole to mi ciazy

Gość Natatataliaiaaa
ja nie place od maja... i nic mi nie przysylaja.. i nie chodze tam na prywatna.. nic ani nic mi nie wyslali czemu ??? :|

Gość df_monika
Ja mialam juz taki problem w pierwszym polroczu, sama zadzqonilm i o sobie przypomnialam. Casami maja taki syf w ksiegowosci, ze nie widza kto z czym i na ile zalega, moze to trwac bardzo dlugo zanim cokolwiek przysla

Gość po co sama się pchasz
Mnie skreslili już kilka lat temu i na tym sie skończyło. Nic nie przysłali i ja im nic nie zapłaciłam. Jeszcze czego.

Gość df_monika
Nid wzywali do zaplaty? moze nie mialas nic do zaplacenia

Gość ejbisi
Oczywiście że nie musisz nic płacić, jestem tego pewna nie martw się.

Gość ejbisi
A ten list Ci przysłali zeby powiadomic o skreśleniu z listy z powodu nie płacenia a nie o tym ze masz zapłacic.

Gość df_monika
Moze nie studiowalas na uczelni prywatnej

Gość df_monika
no poinformowac ze zostalam skreslona z powodu niezaplacenia ale domyslam ze bede musiala zaplacic czesne tak czy siak

Gość po co sama się pchasz
Skoro masz takiego cykora to zapłać i będziesz miała z głowy :-O ja miałam niezapłacone całe 2 semestry - przy pierwszym nasciemniałam różnych strasznych kłopotów i miałam zapłacić w następnym semestrze przy końcu następnego semestru przestałam chodzic i nigdy juz nie zapłaciłam po terminach egzaminów i jak przerobili już tą swoją buchalterię, tez jakoś tak mniej więcej w sierpniu przysłali mi zawiadomienie o wykresleniu i już nie dzwoniłam, nie pytałam się o nic, bo juz nie byłam zainteresowana tą szkółką :-P Jak chcesz to zapłać, kto ci broni???