Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opamiętanie przyszło za późno

zrobiłem przestępstwo i musze to wyrzucić z siebie

Polecane posty

Poszedłem do sklepu samoobsługowego w duzym mieście i rozciąłem woreczek z gwoździami, wyciągnąłem kilka gwoździ i włozyłem do kieszeni, potem kupiłem kilka innych rzeczy. zostałem przyłapany przy wyjściu, była policja, poniosłem karę w postaci mandatu. Czuje się podle, wie że źle zrobiłem, obawiam się konsekwencji głupoty. Czy jak staram się o świadectwo niekaralności bo potrzebuję do pracy, to będzie ten mój mandat w tym zaświadczeniu?

Gość klero
ukradłeś gwozdze ? LOL

Gość klero
ale byli i tacy co zabili babcie za 50 zł i poszli siedziec na 25 lat . NAgroda darwina

Gość oooooooooooooeeeeeeeeeeeee
mówi się popełniłem przestępstwo:O a nie "zrobiłem"nie razi Cie to w uszy?:O

nie wiem czy bedzie,to w sumie jest tylko mandat,wiec zadna tragedia. Ale czyn - potępiam.Zlodziejstwo jest straszne. Jedno mnie cieszy: że żałujesz. Zycze powodzenia i nie kus sie nigdy na takie rzeczy!!

Gość bo wiesz klero
to nie chodzi o 50 zł, tylko o babcię, która moze nawet była dla kogoś ważna, pomimo tego, ze stara była. No wiesz, nie do końca przemyślałaś/eś swoją wypowiedź chyba. :O

Gość jakby mieli mnie
zamykać za każdym razem gdy coś wynoszę ze sklepów - to już bym dożywocie miała!

iska_bj dziękuję za zrozumienie Nie zrobiłem tego złosliwie, ale też nie chce się usprawiedliwiać w zaden sposób, na pewno nie tknę niczego więcej za co nie zapłaciłem. Obawiam się jednak konsekwencji w papierach. Jestem rozbity z powodu rozwodu i nie pomyślałem co robię, poczułem się jak w wartacie, myślałem o tm, ze mi sie półka zerwała. Nie wyobrazam sobie mentalności ludzi, którzy kradną dla zabicia czasu, dla zarobku, dla afery. Ja tez od dzisiaj jestem złodziejem, męczy mnie to bardzo.

musztarda, czyli co, nie będzie wpisane to w papierach o niekaralności? I tak i tak jest mi z tym źle

Na innym regale były noże :( Powinni pakować w mniejsze opakowania, 100 - 200 sztuk to stanowczo za dużo.

Gość mandatu nie będzie
w rejestrze, ale jakby ktoś chciał, to może Cię sprawdzić na policji :)

Wielbiciel to jestem złodziejem a nie przestępcą. pocieszające