Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona40

smierdząca pupa

Polecane posty

Gość zmartwiona40
earten cos w tym jest. Ja mam wrazenie, ze teraz jakby ciagle wydobywaly sie ze mnie gazy, ale nie takie skondensowane w formie nie wiem jak to nazwac hmm pierdniecia, tylko takie wlasnie tez luźne. Jejku no co mi moze byc.

Gość dddldlld
Ale ja ci napisałam, że chociaż mam nieustanne biegunki, mam majtki czyste i jestem bezzapachowa, zwieracze trzymają idealnie, czyli to nie ma nic wspólnego z nadrawżliwym jelitem. natomiast gazy już prędzej, czasami faktycznie bywają "mokre" ale to raczej nie zostawiałoby aż kału na majtkach. Absolutnie musisz iśc do lekarza, możesz faktycznie mieć szczelinę odbytu.

Gość zmartwiona40
acha przepraszam, ze niedoczytałam.

Gość zmartwiona40
własnie czytam o tej szczelinie odbytu, ale ona po defekacji powoduje ból, a mnie nic nie boli, a moze to faktycznie rozluźnienie z wiekiem? ale to by bylo straszne w wieku 40 lat, to co bedzie za kolejne 20.

Gość ja mam to samo co Ty
:(

Gość zmartwiona40
nie teraz jak czytam wiecej, to chyba mam ta szczeline, jejku ale skad to sie wzieło.

Gość zmartwiona40
ja mam to samo co Ty i bylas z tym u lekarza, od dawna masz?

Gość gajagajgajga
a dobrze sie podcierasz? w dobra str? zeby sie dokladnie wytrzec tzreba to robc do gory. jesl tego nie zrobisz podmycie nic nie da

nie bylam z tym u lekarza a mam to od jakiś kilkunastu dni:oPodejrzewam,że to moze byc od jelita bo mam często zaparcia,biegunki,wzdecia i gazy:(

czsami po niektorych potrawach aż mnie tak skręca w jelitach:o

Gość zmartwiona40
Dziewczyny po kilku dniach mi samo przeszło. Nie wiem czy sie cieszyc i juz nic z tym nie robic, czy jednak isc do lekarza. Przecieram sie oczywiscie do góry - to odpowiedz na wczesniejsze pytanie. Może to faktycznie problem z jelitami, ze stanem jelit.