Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka1664

18 lat i ślub

Polecane posty

Gość agatka1664

Czy 18 lat to dobry wiek na ślub??Jestem z moim facetem 4 lata i 8 miesiecy on jest 8 lat starszy ma 26 ja 18 i czy to dobry wiek ponad 18 na ślub??

Gość zsdvvac
proponuję jeszcze poczekać jak będziesz miała już ponad 20lat przekonasz się że masz zupełnie inne potrzeby i Twoj chłopak może ich zupełnie nie spełniac, bądź co gorsze może Ci już wogóle nie odpowiadać...

Ja myślę że to indywidualna sprawa każdego. Jedni są na tyle dojrzali aby brać ślub w tym wieku a inni niestety nie!

Gość agatka1664
Zdac to napewno zdam bo ucze sie prawie na saych piatkach i tu o szkole nie chodzi....

Gość gdyby była dorzała
nie pytałaby o zdanie w tej sprawie na forum

i po cholere ci ten slub? jak bedziecie mieli byc rzaem to se go wezmiecie za kilk alat :o

Gość hl
ja się zaręczyłam w tym wieku i tez byłby slub tylko trzeba było kase uzbierać...wzięlismy slub jak miałam 20 lat...mój mąż tez jest 8 lat starszy...p.s.zaręczylismy sie po 4 miesiącach chodzenia :)

Gość czyli jak zaczeliscie to
ty mialas 13 lat a on 21? fajnie...

no co sie czepiasz wkoncu krolowa jadwiga tez miala 13 albo 14 lat jak wyszla za maz :classic_cool: szkoda tylko ze to bylo klkaset lat temu :D zreszta nie znam zadnego 21 latka (a wlasnie tyle mam lat) ktory bylby z 13 latka :o

Gość agatka1664
TYdzien temu porosił mnie o ręke...

tzn znam ale to raczej nie sa zbyt inteligentni ludzie, ktorzy daza do czegos wiecej niz zona/maz id zieci

Gość nie wystarczy jeden topik na
ten temat co cię ugryzło przy niedzieli żeby tak intensywnie prowokować??? 1664 -całkiem smaczne piwo

Gość agatka1664
jak mialam 13 i pol roku lat to bylam doroslejsza(nie zachowywalam sie jak gowniara) i jemu to nie przeszkadzało ma zreszta tez

Gość teokleo
nie pakuj się w to bagno tak wcześnie,żeby zrobić głupotę zawsze jest czas,poza tym jesteś bardzo młoda,po co więc podejmować decyzję,która wiąże cię na całe życie.

Gość agatka1664
Mysicie ze 21 latek zainteresowal by sie taka 13 latka jakbym nie zachowywala sie tak odpowiedzialnie??

Gość zwłaszcza że 21 lat
u mężczyzny to już jest zaiste szczyt dojrzałości

Gość hl
Ellinka a skąd wiesz ze nie była dojrzalsza..nie znasz jej....ja tez byłam o wiele dojrzalsza niz moi rówiesnicy...nie wiem co sie tak wkurzasz..przeciez to jej jej zycie a nie twoje...a moze zazrość przez ciebie przemawia?..moze tez bys chciała miec narzeczonego a nie masz...

Gość agatka1664
a na seksie wogole mu nie zalezalo dopiero po 3 latach chodzena gdy maialam 16 i pol dopiero spalam z nim

nie, nie mam narzeczonego :P a moglabym miec i co? uwazasz ze zazdroszcze jej bo od 13roku zycia jest z jednym facetem? iw zyciu nie uwierze ze byala taka doreosla zebyw tym wieku wiazac sie z kims 8 lat starszym. ps mam kogos kto mnie kocha i kogo ja kocham i nie potrzebuje do tego piersionka albo slubu :P no ale dla kazdego na tym forum jak sie kogos krytykuje to od razu si ezazdrosci :P

Gość agatka1664
On gdy mial 14 lat mial dziewczyne 2 lata mlodsza chodził z nia 6 lat....Ona wyjechala na 2 miechy do USA i przespala sie z innym...Własnie dlatego boi sie ze ja mu to samo zrobie ale ja nie jestem taka glupia i BRAdzo go kocham i do konca zycia chce z nim byc!!!:*

od razu uprzedze ze to publiczne forum i KAZDY bez wzgledu na przekonania moze wyrazic swoje zdanie :P zreszta slub to pojceice ktore wiaze sie z zakladaniem rodziny (tak jak zareczyny wiaza sie ze slubem) wiec co wezmiecie slub i zakladacie ordzine?

Gość hl
Ellinka wiesz co tez kiedyś miałam taką kolezankę która twierdziła ze chłopak jej niepotrzebny bo i po co...ze to głupota wychodzić za mąż itd...mówiła tak bo nikogo nie miała....za jakiś czas zaczęła z kims chodzić...to zaczęła opowiadać że ona nie chce za mąż wychodzic ani nie chce zadnych zaręczyn to to obciachowe i głupie- bo chodziła z nim juz 5 lat a on ani słowem o slubie nie wspominał....po tych 5 latach jej się oswiadzczył i prawie biegła do ołtarza....takze wiem ze kobiety z zazdrości i zlosliwości wszystko powiedzą...

Gość agatka1664
slub nie zawsze wiaze sie przeciez z zakladaniem rodziny....oczywicie ze chce miiec dzieci nawet i po slubie odrazu

ale czy ja twierdze ze nie wezme slubu? :o wezme, jak bedziemy mieli prace,bedziemy po studiach i bedziemy planowali zalozenie rodziny :o znudzilo mi sie powtarzanie ze zazdrosna nie jestem :o no ale to sa uroki kafe, przeciez ianczej nie moze byc jak ze zadrosna :o

Gość agatka1664
Ja tu nie jestem zeby oceniac ale w 100% zgadzam się z hl...

Gość agatka1664
Dlaczego byś nie chciała wziasc teraz ślubu Ellinka???