Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rerebere

jak odmłodzić rodziców ?

Polecane posty

Gość rerebere

mam fatalne relacje z rodzicami, kiedys myslalam, ze to sie zmieni ale teraz juz wiem, ze to nie ma sensu. jednak martwi mnie to, ze kiedys sie na pewno wyprowadze a oni zostana i beda tacy zwykli i szarzy. sa juz na emeryturze, nie robia wlasciwie nic ciekawego, nie maja pasji i nie rozumieja,ze nie chce zyc tak jak oni. moja matka jest pod tym wzgledem gorsza od ojca, od 20 lat nawet nowej rzeczy sobie zadnej nie kupila, na wszystko sobie żałują a jak juz cos kupia to jest to zakup zbędny. po prostu chcialabym jakos wprowadzic w ich zycie kolory albo sie troche zblizyc ale nie umiem. odcielam sie od nich bo nawet gdy bylam nastolatka sama sobie kupowalam takie rzeczy jak moje kolezanki na zakupach z rodzicami bo moja mama zawsze uwazala, ze to zbedne nawet ubranie sobie kupic.

wiem ze chcesz cos zrobic dla rodzicow ;)......ale musisz wiedziec ze ludzie w tym wieku niewiele potrzebuja do szczescia .. nie przesadza sie starych drzew ;)...ciesza ich inne rzeczy niz Ciebie ;)...inne kolory