Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30prawie

jest niedziela, a ja.....

Polecane posty

Gość 30prawie

sprzątam, piorę pucuję, zmywam , układam, piekę, zmywam i 1000 rzeczy jeszcze. Normalnie wysiadam. Dla mnie doba mogłaby mieć ze 30 godzin, a i tak nie wystarczyłoby żeby nadrobić wszystkie zaległości z tygodnia. wysiadam...........................Czy ktoś też tak ma?? :/

Gość na siedzienie na kafe
nie policzylas,i nie robisz tylko tych wymienionych rzeczy,tylko pewnie siedzisz non stop na kafe

Gość ehhh decyzja decyzja decyzja
a wymasowałaś już stopy swojemu facetowi ?

Gość 30prawie
jasne... teraz usiadłam no mi sie beczeć chce , taka zmęczona jestem

Gość 30prawie
facet sie na meczu relaksuje :/

Gość 30prawie
no to masz pecha A tak naprawde to ma doła bo mam wrażenie ze inni to mają jakoś opanowane a mnie na wszystko czasu brakuje

Gość mloooooooooda
spokojnie wszytsko.. zrob sobie plan dnia jesli nie wyrabiasz sie .. w ten dzien robie to w ten dzien to i wszytsko powoli.. a jak nie to poros kogos o pomoc.. mame meza dzieciaki.. :)

Gość 30prawie
dzieciaki małe są ... 3 i 6 lat:). mama męża mieszka daleko, a moja własna matka zamiast pomóc tylko marudzi że "podłoga jeszcze niepomyta" w "kuchni narozkładane" "zabawki walają się w stołowym", bo syfu nie mam, mam tylko taki codzienny rozgardiasz:/ no i chce mieś pięknie i w ogródku i pranie fajnie poukładane w szafkach i błyszczące lustra w łazience(hehh przy maluchach czyszczących ząbki) no i pracuję wiec do domu wracam koło 5......................................