Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Za eutanazją

To smutne, że ludzie którzy nie potrafią się zabić, muszą się męczyć bo

Polecane posty

Gość Za eutanazją

eutanazja jest zakazana. Nie rozumiem jak mozna na to pozwolic, żeby tacy ludzie cierpieli w nieskończonośc, dlaczego skazuje sie ich na taka meczarnie, to niehumanitarne :( Najlatwiej powiedziec- niech sie zabije. A to wieksza zbrodnia, eutanazja to wybawienie.

Gość błagam.......
jania zmień nick ....... :-0 na : JANIA NIE DO NAŚLADOWANIA :-0 Porażka...... Ciemna masa nie powinna się wypowiadać na te tematy :-0

Popieram. Tym bardziej, że.. życie pozaziemskie jest o wiele lepsze i szczęśliwsze od tego.. uważam, że eutanazja nie jest zbrodnią:P

Gość mowie wam ze to nie jania
tylko ktos przejął jej nika:D od razu da się zauwazyc.Janka,zadzieraj kiece i pokaz udziska,brochę tez:D

Gość błagam.......
jania --ja Ci oczywiście źle nie życzę , ale załużmy czysto teoretycznie oczywiście ---gdybyś miała chore dziecko -zabiłabyś je ?????????? Czy raczej czekałabyś na cud .....

Gość Janiu zapraszam cię na
erotyczny---tam twoje miejsce:classic_cool: zabierz ze sobą swoj wibrator;)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
do błagam..... wydaje mi się, że rozmowa jest o przypadkach, kiedy osoba sama decyduje, że chce już odejść. Nie mówimy o wybijaniu chorych dzieci, czy osób starszych, bo zawadzają, bo tutaj to już nie nam przyszło decydować, nie nasz los. Też jestem za eutanazją, ale w sumie to mam to gdzieś - jeśli ktoś bardzo chce umrzeć, to prawie w każdej sytuacji znajdzie sposób... Niestety "prawie w każdej".

Gość błagam.......
no niby tak ,ale gdyby słuchać każdego chorego ,który mówi ; "chcę sie zabić" - musielibyśmy wybić sporą część ludzkości ..... czasem ktoś kto mówi ,że chce ze sobą skończyć -mówi tak naprawdę --"uratuj mnie , bądź ze mną ..."

Gość Fajterka Mała
Uważam że to powinno byc tak że osoba która chce umrzec najpierw odczekuje pół roku pod opieką psychologa,lub w jakiejś grupie wsparcia,która pozowoli znaleźc tej osobie wspierających ją przyjaciół,a jeśli to nie pomoże wtedy doknac eutanazji.Takie wyjście było by najlepsze moim zdaniem.

Gość tez mam watpliwosci...
ale wydaje mi się, że długoterminowe prośby pacjenta, oczywiście dorosłego[a mam tu na uwadze ludzi starych, zniedołężniałych] mogłyby być wysłuchane.... a dzieci??? postęp medycyny jest widoczny, nie traćmy nadziei, a nóż znajdzie się lekarstwo... Janiu, pisujesz na kilku topikach, wszędzie wnosisz zamieszanie... wyluzuj, zastanów się nad swoim życiem ... Oczywiście to jest moje zdanie...