Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..dziewicadziewica

Dziewica 19 letnia czy to normalne !!!! Faceci lubia dziewice?

Polecane posty

Gość ..dziewicadziewica

MAM 19 lat jestem dziewica .. wiekszosc juz moich kolezanke nie jest .. ja nie spotkalam jeszcze takiej osoby z ktora moglabym to zrobic. Coraz czesciej mysle o sexie mam wielka ochote juz to zrobic z byle kim.. ale boje sie tego 1szego razu i niechcianej ciazy opini i reakcji faceta !!!! A CZY FACECI LUBIA DZIEWICE?????

Gość ciesz się że VAT nie odliczyło
FACECI???? co ty? łatwą panienką chcesz być?? to ma być jeden facet który będzie ciebie lubił a nie cała gromada :O

Gość ..dziewicadziewica
nie nie chodzi o kolezanki.. !! I tylko takie mam mysli zeby to zrobic.. juz mialam wiele okazji i nie zrobilam tego i napewno bym nie zrobila !! Ale nie wiem co mylsicie o 19 letnich dziewicach

Gość ..dziewicadziewica
Chlopaki lubicie dziewice????

Gość również dziewica
a co myśłicie o 22-letniech dziewicach...?

Gość lo matko jedyna
zaraz zleci sie tu praiwczek, amorelo i reszta ktora poluje na dziewice 💤

Gość ..dziewicadziewica
hehehe nie ja tylko pytam co faceci sadza.. mam 19 lat jestem ladna i mam poodzenie u facetow.. ale SIE SZANUJE !!! jesli nie spotkam tego jedynego to strace dziewcitwo w wieku 30 lat :/:/:/: hehe nie no moze przesadzam

Gość ..dziewicadziewica
ptasie mleczko nie dzieki hahaha !

Gość ..dziewicadziewica
szanuje sie i bede.. ale wiekszosc osob mowi ze nie wygladam na dziewce i sie smieja jeszcze z tego ze klamie niby :(:(:( lubie sie wyglupiac itd ale to nie zanczy ze dziewica nie jestem bez przesady ..

Gość zgon na pogrzebie
a co cię obchodzi zdanie innych? niech się jebią i własną dupą zajmą.

Gość ..dziewicadziewica
nie.. ale.. juz bym tak chciala zobaczyc jak to jest :(:(

Gość Fajterka Mała
Tia...większośc moich koleżanek potraciła dziewictwo w wieku 14-16 lat,więc nie sądze by była to dojrzała odpowiedzialna decyzja połączenia poważnego związku seksualną nicią.Mężczyźni cenią to że kobieta się szanuje i w pewien sposób jeśli kochają kobiete to czują się wyjątkowi mogąc byc tymi pierwszymi.

Gość ..dziewicadziewica
ale nikt nie wie tego czy jestem czy nie. ale fajnie ze tak myslisz

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
Ja jestem starszy o 2 lata i też tego nigdy nie robiłem. Czy mam ochotę ? Oczywiście . W końcu facet jednak bardziej lubi seks niż dziewczyna. Dziewczyna potrafi sie podniecić pocałunkami . Facet nie. Dla dziewczyny podniecające jest przytulanie. Facetowi to nie wystarczy. Mam myśli żeby to w końcu zrobić , ale skutecznie się powstrzymuję bo zależy mi na tym aby zrobić to tylko z jedną dziewczyną. Zrobić to wtedy gdy będę pewien że to miłość mojego życia. Kiedyś cały czas sobie myślałem aby zrobić to dopiero w noc poślubną ale teraz doszedłem do wniosku że to chyba nie jest najlepszy pomysł. Jednak jak się spojrzy na statystyki ile małżeństw ma nieudany seks to może nie warto ryzykować spędzenia całego swojego życia z kimś kto nie będzie dla mnie pociągający :D Czy faceci lubia dziewice ? Zależy który. Jeżeli pytasz o tych młodziutkich którzy chcą się wyszumieć to im to zwisa bo jedyne czego pragną to właśnie seksu i na niczym więcej im nie zależy. Jeżeli pytasz o tych którzy myślą o czym więcej , którzy chcą sobie zacząć układać życie to odpowiedź brzwi ::: TAK !!!!!!!!! Każdy chyba facet woli dziewicę . Moim zdaniem to tak zwana duma . Facet sobie myśli : tylko ja ją miałem , tylko ja ! Jestem szczęśliwy że nikt w nią nie wchodził . Tylko ja ! To głupio brzmi ale facet tak ma . Przynajmniej ja :D ale inni chyba też. Jeżeli poznasz faceta i powiesz że jesteś dziewicą to na pewno się ucieszy. Z jednej strony pomyśli sobie że nie jesteś łatwa i nie pójdziesz do łóżka z byle kim a z drugiej strony ta swadomość że tylko z nim to robiłaś będzie dla niego w pewien sposób wynagrodzeniem :) pozdro

Gość krzysztof007
TAK ! TYLKO DZIEWICE ! INNEJ DZIEWCZYNY SOBIE NIE WYOBRAZAM ! JESTEM OD 2 LAT Z DZIEWCZYNĄ SEKS NORMALKA, GDYBYM SIE DOWIEDZIAŁ ZE DZIEWICA NIE BYŁA JAK MNIE POZNAŁA TO ZOSTAWIŁ BYM JA OD RAZU ! OBRZYDZENIE.. FAJNIE MIEĆ ŚWIEŻĄ DUPCIE TYLKO DLA SIEBIE A NIE TAKA "UŻYWANĄ" TESTOWANĄ WCZESNIEJ PRZEZ INNEGO !

Gość ..dziewicadziewica
Rafaello rocznik 1987 hmm.. bardzo fajnie to napisales.. ja mam takiego glupiego pecha ze zawsze trafiam na tych gorszych chlopakow.. niby wydaja sie spoko ale tak naprawde nie sa.. przy tobie spoko za twoimi plecami.. wygaduja glupie rzeczy oczywiscie nie wszyscy ..ja nie rozumiem takich i ja zawzse musialam trafiiac na takcih feajerow !!!zdradzali, klamali, itd mysle ze keidys spotkam jesczze jakiegos normalnego :(:((::(

Gość ..dziewicadziewica
wogole przez to wszytsko mam inne podejscie do facetow boje sie ze mnie zrania.. a ja jestem taka osoba ktora badrzo sie przywiazuje ajak sie przywiaze to kocha calym serduszkiem. moze wkoncu ktos to kiedys doceni !!!!!!!!!!

doceni ktoś to doceni , o to sie nie martw. Zycie jest tak piękne że dla każdego z nas ma tą iskierkę. Jedni odnajdują się szybciej , inni później ale jednak. Ja akurat nie chcę mieć teraz dziewczyny , z resztą nigdy do tej pory nie miałem i puki co --o dpowiada mi to :D ( zrymowało się ) :D Też boję się zdrady i to jest jeden z powodów.

Prawiczek i kropka 🖐️ Nie wiem czy pamiętasz ale my już kilka razy pisaliśmy na jednym topiku :D Też zależy mi na dziewicy w przyszłości. Z jednej strony powodem takiego myślenia jest to że zależy mi na tym aby tylko z jedna być dziewczyną a z drugiej strony zbyt dużo mnie to kosztowało. Nie oszukujmy się , natury nie da się oszukać. Potrzeba seksu jest w każdym z nas , ciekawośc robi swoje i w końcu przyjdzie ten moment kiedy hormony nie pozwolą dłużej czekać. Ja akurat jestem stanowczy i czuję to że się nie puszczę nigdy. Nie pije alkoholu więc tym łatwiej mam uniknąć przypadkowego seksu :D Czekam z tym na tę jedyną i wszystko byłoby dobrze gdyby nie jedna obawa. A mianowicie boję się że nigdy takiej dziewczyny nie spotkam. Boje się że nawet gdy poznam dziewicę i to mi będzie dane aby z nia to zrobić to jednak puści się Ona póżniej ( na przykład 5 lat po ślubie ). Podobno jest cos takiego że każdy chce spróbować z kilkoma osobami. Każdy chciałby zobaczyć czy lepiej jest z grubszą , czy chudszą ? Z polka czy może murzynką ? Dlatego nie chce mieć dziewczyny. Niby jestem facetem , w sumie zdecydowanym i opanowanym który nie użala się nad swoim losem ale gdybym został zdradzony to chyba bym się nieco załamał :( Prawiczek i kropka ty też tak masz ? Jestem ciekawy

Gość krzysztof007
prawiczek i kropka 1987 - też byłem prawiczkiem, mialem 20 lat wtedy.. moja dziewczyna miała17.. też widze że spoko z ciebie ziom i myślisz podobnie jak ja :) pozdro