Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

czy wyglad naprawde sie nie liczy? chodzi tylko o charakter?

Polecane posty

Gość makowa panieneczkaa
Liczy się osoba jako całość - wygląd i charakter. I generalnie to "coś" co się ma lub nie. Sa np. bardzo przystojni faceci, ktorzy kompletnie nie sa pociagajacy po blizszym poznaniu z powodu charakteru. Sa tez nienajladniejsi, ktorzy maja jakas taka haryzmę, ktora przyciąga!

to \"coś\" tego nie da się konkretnie opisać albo to się ma albo nie, to działa jak magnez, przyciąga i daje dozę tajemniczości... a ja jak słyszałam mam to \"coś\"

liczy sie wyglad. spotykajac kogos na ulicy nie jestesmy w stanie przeciez ocenic jego charakteru tylko dobieramy pod wzgledem wygladu. dopiero pozniej mozemy ocenic jego charakter...

nie wierze w hasla, szczegolnie gloszone przez mezczyzn, ze wyglad sie nie liczy bo tak na prawde to czysta hipokryzja...

liczy się wygląd a to tak zwanw " to cos " to jest jakas cecha wyglądu np ładne oczy , długie zgrabne nogi

no sorry, ale wiekszosc facetow wolalaby zadbana i szczupla od tej mniej urodziwej bo nie ma brzydkich kobiet .moze to brzmi plytko, ale faceci to wzrokowcy. ale jak to sie mowi "kazda potwora znajdzie swego amatora"

Gość vvvvv
u faceta nie tylko wygląd się liczy, jeszcze też kasa

moze facetom podobaja sie dziewczyny o co siegaja im do tylkasa malo kobiece wygladaja jak dzieci i maja wlosy w pionie faktycznie rozne sa gusta:D zrobil mi nadzieje potem pojawil sie z nia i burak na jego twarzy:D ahh faceci:D

Gość gogooo
Faceci wzrokowcy, a kobiety to nie?!!! Jak buzia ładna to i osobowość wydaje się bardziej ciekawa. Problem w tym, że trzeba się wysilić trochę, aby bliżej poznać. Przeciętni i brzydale zawsze mieli mniejsze szanse, bo nawet jeśli zyskali by przy bliższym poznaniu - co często się zdarza - to niewiele osób zadaje sobie ten trud.

Gość
Liczy się ale można to obejść. O ile nie wyglądasz jak by Ci granat wpadł do kołyski w młodości, to problemów mieć wielkich nie powinieneś.

Gość
Taa... A kobietom tylko o kasę i prestiż. Jeszcze chwila a porozmawiać normalnie z żadną nie będzie można