Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loooooser

Ona chce ode mnie pieniądze

Polecane posty

heh i wroci z workiem kosmetykow :) nie no moze troche mniej :) no chyba,ze nie potrzebuje rzeczy firmowych :)

Gość Arthur28
Lasenscje, nie rozumiem dlaczego zakładacie, że to Looooser miałby tej panience płacić za cokolwiek czy sponsorować prezerwatywy. Chciałyście równouprawnienia, to je macie. Nie dawaj Looooser jej żadnej kasy bo będziesz ostatnim frajerem i wszystkie koleżanki tej pindzi będą się z Ciebie śmiać. Pozdro.

Gość Danielek
Same szmaty te młode dziewczyny :]

bez przesady! nie wszystkie są takie rozpuszczone!! a to, że się dziecko-jeszcze dziecko- przyzwyczaiło, że jej pewnie chłopak zawsze wszystko co chciała kupował-albo przynajmniej większość to się teraz zachowuje jak wariatka.... w sumie co ma do stracenia? najwyżej on+jego znajomi będą ją mieli za śmiecia, ale taka małolata ma to pewnie w nosie....

powiedz niech wypierdala na końską dolinę kurwa:P na rozstanie nic innego se wymyślić nie mogła hahha:D Lepiej jej oddaj bo Cie do sądu pozwie :D:DD:D

Gość Loooooser
Nie pozwie mnie do sądu bo mój stary jest adwokatem i musiałaby go poznac (na sali rozpraw) a tego bała się jak ognia :D

Gość nie wiemmmmmmmmmmmm
ale to perwa jak chooooooy

Gość Quasimodo666
Dobre :D

Gość cholera 3 miesiace
znajomosci i 500 zlotych do reki,to musi byc miesiecznie....166.666667 zl. niezla kwota ;) a ty autorze, ile dostawales kieszonkowego od rodzicow ?

Gość RomanoSexmacher
Puknąłeś ją z raz analnie?

Gość mam pomysła
Zapisz SMSy, nagraj rozmowę, jak się domaga kasy. Potem zaproś jej rodziców i/lub znajomych, nic jej nie mów, tylko żeby przyszła po kasę. Po czym przy wszystkich odtwórz nagranie i wręcz pieniądze z wyliczeniem ile za stosunek, ile za orala ;) Niech wiedzą, co z niej za "numerek" ;)