Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loooooser

Ona chce ode mnie pieniądze

Polecane posty

Gość Loooooser

WItajcie! Mam 19 lat i zerwałem z 17 letnią dziewczyną po 3 miesiącach znajomości. Teraz ona chce ode mnie "na rozstanie" 500 zł. Jestem zszokowany. Czy byłem z dziwką? :(

Gość cała prawda o babach
:classic_cool::D 🖐️

Gość powiedz jej
żeby sobie na nie uczciwie zapracowała.... niech ci jeszcze raz da :D

Gość Loooooser
Nie wiem co musiałaby mi zrobić za 500 zł :D

Gość o slepy jestes
jak to co??? Tyle kosztuje jedno spotkanie sponsorowane :D :D :D

Gość Loooooser
Aha, nie znam cennika :P

po trzech miesiącach dziwka wzięłaby chyba więcej ?? ;p chociaż w sumie ja się tam nie orientuje... ale co jak co to ja nie widzę problemu, bo niby z jakiej racji miałbyś jej dawać jakiekolwiek pieniądze???? jeszcze nie słyszałam o przypadku gdzie dziewczyna chciałaby jakieś pieniądze po rozstaniu ;d - no chyba, że żona alimenty ;p .... to może ja też powinnam się zgłosić po jakieś pieniążki do mojego byłego ;p ;d;d;d

płać i nie gadaj miałeś 3 miesiące luksusów to teraz czas to wypić te zapraszania na pizzę, kawę do kina, na które ona musiała wysmarować się najnowszym pudrem za 300 zł, balsamem za 90 zł i szminką za 9,99 zł :classic_cool: wpędziłeś dziewczynę w koszta a teraz sie wypierasz... wstyd mi, za ciebie... taki z ciebie mężczyzna? :classic_cool:

Gość całkowicie czarny kot
:-) "na rozstanie"? a może zwyczajnie jest po kreską i nie ma od kogo pożyczyć:-) po co jej 500 złotych? :-)

Gość Loooooser
Mogłaby po prostu poprosić i dostałaby. Wstawiając jakieś kity typu "na rozstanie" podnosi mi ciśnienie bo robi ze mnie dziwkarza :/ A co do kosmetyków, to jak (prawie) każda nastolatka używa Avon'owych syfów :P

Gość Loooooser
@Pięknoimienna, nie jestem już z nią przez inne funtastyczne "wykminki" ;)

heh ;p może jej na avon'owe zabrakło ;) a tak serio to weź przestań... przecież nie możesz się jej tak dać, że ona ci powie, że chce kasę od Ciebie a ty jej dasz. Olej ją po prostu ;]

Gość całkowicie czarny kot
na Twoim miejscu zaprosiłabym pannę na kawę do lokalu, po czym wystawiłabym rachunek (za kino, za piwo na imprezie itp), wypiła kawę, za swoja zostawiła kasę na stoliku, a potem wyszła :-)

Gość Loooooser
@komitka, trudno olać bo z jednej strony bawi mnie to a z drugiej mocno wqrwia :P

Gość a ona mu wyliczy stosunki
bo cenach rynkowych

Gość Więc Looozerku
przyznaj że jesteś niezaradny biedak i groszem nie śmierdzisz i do tego pewnie sknerus z ciebie, żal ci te marne grosze dać dziewczynie, gestu to ty nie masz Więc nie dawaj ale zapewniam cię że kiedyś, gdy już kasy ci nie będzie brakować, zawsze ci się przypomni ta dziewczyna i to że jej pozałowałeś te marne 500zł ....to tylko równowartość niewielkiego flakonika perfum.......zawsze ci się przypomni gdy zaleci ci jakiś zapach perfum....pomyślisz....i tego jej pożałowałem../...tak niewiele chciała...i nawet tego jej pożałowałem

a nie możesz zerwać z nią kontaktu ;> spróbuj nie reagować na żaden kontakt z jej strony... telefonów nie odbieraj, a sms\'ów nawet nie odczytuj ;) może się jednak uda ?? a, że jesteś zły na tę całą sytuację to ja ci się nie dziwię ...

"zapraszania na pizzę, kawę do kina, na które ona musiała wysmarować się najnowszym pudrem za 300 zł, balsamem za 90 zł i szminką za 9,99 zł wpędziłeś dziewczynę w koszta a teraz sie wypierasz... " ahaha dobra ale śie usmiałam :D stary, nie dawaj jej kasy, to chyba jakis żart?

Gość MAriusz BHP
to chyba prowokacja jakaś, bo aż się wierzyć nie chce z drugiej strony to dziwek na świecie nie brakuje - poproś ją o fakturę vatowską

Gość Loooooser
To, niestety, nie jest prowokacja...

Gość olejzpierwszego
hehe... pwoeidz jej ze dasz jej i to nawet wiecej bo 510 zl jak ci obciagnie z polykiem przy twoich kumplach...

Gość Aneczka34wa
olejzpierwszego lepiej niech da pięciu kumplom naraz to sie zrzucą będzie mniejsze obciazenie dla kazdego a dla niej 5 razy wiecej przyjemnosci :D

Uśmiałam się na maxa :D Człowieku miałeś zajebistą laskę :D A najlepiej na odchodne powinieneś też wystawić jej rachunek za np straty moralne wywołane jej żądaniami finansowymi.....