Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

Mój pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Blagam Cie, nie kieruj sie az tak bardzo praktycznoscia pierscionka. Wazne by raczej przywolywal usmiech na twojej buzi kiedy bedziesz na niego patrzec. Ale i tak uwazam ze dobrze zrobilas nie zgadzajac sie na ten przebrzydly poprzedni, w ksztalcie serca.

No cóż... ja chyba też mam inny gust. Zupełnie inny gust. Lubię duże i widoczne ale ... bardziej kobiece, ten Twój drugi zaręczynowy bardziej kojarzy mi się z męskim sygnetem. Choć o dwa nieba lepszy od tego dla małych dziewczynek. Praktyczny pierścionek - pierwszy raz się z tym spotykam, chyba nie pójdziesz w nim do obory albo kopać ziemniaków. Wiem, że UK to także piękne wsie ale mechanizacja już tam dotarła co?

Gość o maj gad
tak szczerze jest okropny.Twoj ukochany ma okropny gust, sorry jesli to Ty go wybieralas :/ nie no wyglada tak jakby kupil ci go na odpuscie

Gość mam pyytanie
DO JAKIEJ GUMY DO ŻUCIA BYŁ PRZYCZEPIONY?????? ;/

Gość kwiatek8608
MJ PIERśCIONECZEK JEST CAłKIEM INNY JEST BARDZO PODOBNY DO TEGO http://www.sklepjubilerski.com/sklep/s/2,548bbr_SI_H?PHPSESSID=11ffc59fcea444afd4f0f908ac2ded66 PRZYZNAM SZCZERZE ZE TWOJ MI SIE NIE PODOBA ALE TO RZECZ GUSTU.BąDZ SZCZęSLIWA............