Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

Mój pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość o matko boska
bo pierwszy byl pewnie jeszcze brzydszy :/

no ja wiem ze zalożylam topik na temat mojego pierścionka i każdy ma prawo go oceniać, tyle że kiedyś też założyłam topik o moim poprzednim pierścionku i odpowiedzi były identyczne, a pierścionek był calkiem inny:P hehe widocznie mam tandetny gust:P A miałam do wyboru taki pierścionek , albo taki typowo zaręczynowy i wybrałam taki :D

Gość ajrony
Wygląda jak marna odpustowa podróbka z plastiku. Ja bym się załamała takim poskudztwem :o

Gość ufguygfu
odpustowy-to stwierdzenie pasuje IDELANIE OKROPNY

Gość vuvfukvfuk
'widocznie mam tandetny gust' nie będziemy sie z tobą kłócic

Gość **********Iza****************
każdy ma swój gust ;) mi sie nie podoba ale on ma sie Tobie podobac wiec jest git ;)

Bardzo mi sie nie podoba ten pierscionek, odpustowy, nackany, ciezki..najbrzydszy zareczynowy jaki widzialam.

miałam do wyboru cos w tym stylu http://sklepjubilerski.com/sklep/d/20045br_Si_I_pro?PHPSESSID=a4b065f6130ac0353a57dd7bb4a53cc1 http://sklepjubilerski.com/sklep/d/20051br_VS2_I_pro?PHPSESSID=a4b065f6130ac0353a57dd7bb4a53cc1 ale wybralam ten co mam, bo jest praktyczny niczym mi nie będzie haczyć, bo poprzedni mi haczył i nic z niego nie wypadnie, nawet Pani z jubilera mówiła, że ten jest praktyczniejszy i dłużej będzie służyć:)

Gość pierdzionek
mnie też sie nie podoba. ale o gustach sie nie dyskutuje.ważne że tobie sie podoba

Gość ajrony
"Bardzo mi sie nie podoba ten pierscionek, odpustowy, nackany, ciezki..najbrzydszy zareczynowy jaki widzialam." Czy ja wiem, czy ciężki? Wygląda jak z plastiku, plastik nie jest ciężki :D

Gość ajrony
"Bardzo mi sie nie podoba ten pierscionek, odpustowy, nackany, ciezki..najbrzydszy zareczynowy jaki widzialam." Czy ja wiem, czy ciężki? Wygląda jak z plastiku, plastik nie jest ciężki :D, a że najbrzydszy, to się zgadzam. Obrzydliwy.

Gość to ja ja
..jak byłam mała to na odpuście się takie kupowało. Pierścionek, jak pierścionek, jak dla mnie do nie ma znaczenia czy ten akurat jest duzy czy mały. Pierścionek zaręczynowy powinien być romantyczny a ten NIE JEST!

Gość to ja ja
Te pierścionki, które pokazałaś później sa o wiele ładniejsze,...klasyczne, romantyczne, eleganckie. A ten, który masz wieje tandetą.

Gość to ja ja
..o rany, pierwszy pierścionek to chyba zarabał jakiejs małej dziewczynce..musiała płakać.

Gość ufguygfu
okropny, odpustowy

a dla mnie jest najpiekniejszy na świecie:) i właśnie, że jest romantyczny:) a nie bede nosić takie jak wyżej wkleiłam co to każda taki dostaje, bo to typowo zareczynowy jest.... ja nie należe do osób lubiących to co wszyscy:) czyli zwykly oklepany pierscionek z jednym oczkiem.... od 50 lat takie sie daje :D

nad tym pierwszym z linkow bardzo dlugo sie zastanawialam, ale stwierdzilam , że nosząc go codziennie wkładając ręce do kieszeni , albo torebki może mi sie coś stać z oczkime... i wziełam ten praktyczny:)

to Tobie ma sie podobac a nie innym. Mi sie nie podoba, lubie delikatne pierscionki i nie lubie zoltego zlota. Nawet obraczke mam z bialego, moj maz zreszta tez. Juz chyba bardziej ten Twoj pierwszy mo sie podoba chociaz dla mnie zdecydowanie za duzy. ale po co sie pytasz ludzi na kafe? Podoba Ci sie taki wiec nie pytaj innych bo sa rozne gusta i gratuluje

Gość dddldlld
Jak dla starej baby.

dziekuje za gratulacje:) a ten pierwszy jest wlasnie z bialego zlota, ale niestety w Anglii nie ma co kupowac pierscionków, sa tragicznej próby;/ no i tamten pozostaje pamiatką:)

Gość rinininin
a od kiedy PIERSCIONEK MA BYC PRAKTYCZNY???????????????? ,jeszcze nie slyszalam o tym by przy wyborze pierscionka kierowac sie jego praktycznoscia :D :D

Gość AniaLLLLLLLLLL
gratuluje:)osobiście wole mniejsze pierscionki i taki tez dostalam:) ten pierwszy bardziej mi sie podoba, ale masz racje, lepiej wybrac ten co praktyczniejszy.ja dostalam ladny ale troszke haczy o ubranie:)jeszcze raz gratuluje i zycze wszystkiego najlpeszego:)

no jak dla mnie musi bo nie chce sie o niego bac kiedy za kazdym razem wkladam reke do kieszeni czy mi sie przypadkiem nie odegnie, czy haczyk sie nie zlamie itd. W końcu bede go nosić codziennie i nie bede na niego patrzec za każdym razem czy mi oczko nie wylecialo...

Gość ja Ci zazdroszczę
zazdroszczę zaręczyn, ale nie pierścionka. I nie pisze tego dlatego, że jestem zawistna. po prostu nie mój gust. ja kiedyś tam będę miała delikatny ale z białego złota, bo nienawidzę żołtego. ale skoro piszesz, że w delikatnych Ci nieładnie to może i lepiej, że masz taki :) zyczę szczęścia

dziekuje, wiem ze kazdy ma inny gust, no ale ja sobie nie wyobrazam na moich palcach takiego skromnego pierscionka:) musze miec wiekszy, a poza tym to ja takie wieksze lubie:)

Gość kubi
a sie przejmujesz pierścionkiem, wazne zeby w zyciu wam sie ułożyło bo to jest najistotniejsze.. ale ja to bym chciala z bialego zlota bo nie lubie typowego zlotego żółtawego kolru blee Pozdrawiam:)