Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 19, 2008 :(:(:( musiałam odtrącić moich podopiecznych.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a o so chodzi .... Napisano Październik 19, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoa 1 Napisano Październik 19, 2008 :( gołębie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Październik 19, 2008 hę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina_21 0 Napisano Październik 19, 2008 Możesz napiszesz trochę jaśniej o co Ci chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość njnnnnm Napisano Październik 19, 2008 Zawsze piszę,ze luska nie ma z kim pogadac,bo nie dosc,ze czesto bywa na kafe to jeszce zakłada bezsensowne topiki. Luska zal mi ciebie kobieto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 19, 2008 tak :( moje synogarliczki wychowane od jajeczek... sąsiadka z dołu mnie podpieprzyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a o so chodzi .... Napisano Październik 19, 2008 a to maupa,szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 19, 2008 musiałam przestać je dokarmiać :( a one nadal przylatywały... myślałam ze serce mi pęknie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoa 1 Napisano Październik 19, 2008 podtruj sąsiadkę:P tak troszkę tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a o so chodzi .... Napisano Październik 19, 2008 wiem,co czujesz Lusia:(z czasem przestaną przylatywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a o so chodzi .... Napisano Październik 19, 2008 na marginesie--nie da rady ich tak po cichu podkarmiać,ta zołza sąsiadka zauwazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 19, 2008 nie matrw sie Lusi ....odchowalaś i twoja rola musiala sie skonczyć :) ps jakis palant przylepil sie tobie do tylka z trzema centymetrami skory ktore nazywa szumnie mieczem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 19, 2008 :( siadają na drzewie naprzeciwko okna... są takie śliczne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 19, 2008 na sasiadke spadnie golebi gniew ! odtąd bedzie chodzic zasrana ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 19, 2008 kabel :D w końcu są dorosłe i...wypasione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość njnnnnm Napisano Październik 19, 2008 luska idz ty sie lepiej wymasturbuj,bo starosc cie dopada i chrzanisz jak portłuczona. A w ogole ty masz jakies kolezanki,znajomych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 19, 2008 moze na wiosnę znowu przylecą i założą gniazdko...? na to liczę po cichu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 19, 2008 im bardziej wypasione ;)....tym guano wieksze bedzie :D tak nawiasem przyjdzie zima to zawsze mozesz coś pod drzewem dla nich zostawić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 19, 2008 pod drzewem to im sroki inne gady wydziobuję na parapet tylko one miały wstęp ;) ciekawe co sobie o mnie pomyślały gdy tak z dnia na dzień przestałam je karmić... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie były zdziwione Napisano Październik 19, 2008 i nie rozumiały dlaczego przestałas,moze znowu założa gniazdko,nie martw się Lusia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 19, 2008 co pomyslaly ? zaraz niech zobacze co w wielkiej ksiedze pisza...... mam :) pomyslaly ze przez to glupia sasiadke stracily wejsciowke na stolowke ;).... na zime postraj sie o troche przenicy ..nie wszytkie gady ja lubią to dla nich zostanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 19, 2008 pszenica * kuzwa pszenica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lusi chyba cie facet nie kocha Napisano Październik 19, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tego co wiem to Napisano Październik 19, 2008 one zawsze zakładają gniazdo w tym samym miejscu. A teraz dobrze - niech się nauczą samodzielnośći! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 19, 2008 to się nazywa syndrom opuszczonego gniazda :( dosłownie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
70D 0 Napisano Październik 19, 2008 zrób se karmnik, wystaw na balkon i dokarmiaj sikorki, to też ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 19, 2008 tak zrobię w ten sposób odpokutuję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach