Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trusth___

czy posłucha ktoś historii miłosnej pewnej siedemnastkolatki???

Polecane posty

Gość trusth___
musze odświeżyć... zrobiłam coś bardzo głupiego :(:( na poczatku wydawalo mi sie ze to swietny pomysł, że tlyko z nim bede sie czula naprawde dobrze, z nim bede sie dobrze bawic.. i co najwazniejsze to do niego cos czuje.. wiec głupia zaprosiłam go na studniówke :(:(:( a on _ odmówil!!!! wiem, to bylo do przewidzenia, ale wierzyłam ze moze jednak.. co ja mam teraz zrobic?? nie mam pojecia z kim pojde.. a wogole jak juz sobie pomysle co on teraz o mnie mysli to ;/ najgorsze jest to ze jakby teraz zaproponowal spotkanie to przecoez bym poszła :((((((((((((((

Gość trusth___

Gość MOTRASA
Dziewczyno! Obudź się! Póki jeszcze nie jest za późno... Jesteś młoda i masz przed sobą całe życie. Nie zmarnuj go. Na pewno spotkasz na swojej drodze takiego faceta, dla którego będziesz najważniejsza - cierpliwie czekaj na Niego. Miej swoją godność! Pamiętaj, że to facet powinien zdobywać Ciebie, a nie na odwrót. A takiego palanta, który bawi się Twoimi uczuciami kopnij w d...!!! Powodzenia

Gość trusth___
dziekuje.. musze wreszce sie z nim przestac spotykac, na szczescie jego ojciec jest bardzo przystojny, a dziadek to juz zupelnie wiec nie zostane sama

Gość ooooooooooooooo
puszczasz sie z nim mimo ze nie jestescie parą. załosna jestes i łatwa.

Gość xvnmjkhn
szanuj sie troche dziewczyno!

odmow mu jakiegos spotkania on sie bedzie wtedy zastanawial co sie stalo , powiedz mu grzecznie ze nie możesz masz coś innego na glowie może wtedy zacznie sie bardziej starac? zrob tak ja innego wyjscia nie widze..

trusth___ musisz sie postwic jak on teraz zaproponuje spotkanie nie spotykaj sie z nim za żadne skarby! miej sowja godnosc, nie daj sie tak traktować tez mam 17 lat i rozumiem ale nie mozesz dawac sie tak traktować jakiemuś dupkowi. olej go ,zobaczysz wtedy sam przyleci ale wtedy najlepiej byłoby gdybyś go kopnęła w dupe ...