Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M A D Mara

JAK WAM SIĘ PODOBA MÓJ PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY?

Polecane posty

Gość london girl
bardzo delikatny

Gość heidiii
sama go sobie kupiłas?:P czy narzeczony chcial, zebys wiedziala, ile na niego wydal?:P

Gość ciasteczko deserowe
bardzo gustowny :)

to ja wam powiem,że mam pierscionek zaręczynowy za 74 zł:)moj mąz wtedy chłopak kupił mi go będąc w wojsku jest z cieńkego złota nie ma brylantu a jest dla mnie najcudowniejszy i znaczy wiele:)fakt było to kilkanaście lat temu ale nosze go do dziś:) heh pewnie dla niektórych przegrałam zycie co???????

Gość to ja ja
łADNY..BARDZO NAWET

pierscionek jak pierscionek- szalu nie ma .. to najmniej istotne.. potem po slubie to co bedzie -wazne a nie to jakie blyskotki na dloniach bedziesz nosila....

pieknaimadra zgodze się z Tobą w stu procentach :) a już pisanie że mój kosztował tysiąc zł jest całkiem bez sensu:o

Gość a ja go nie widze

Gość ważne ze Tobie się podoba...
a Twój narzeczony daje Ci go z serca.... O gustach się nie dyskutuje, ale mnie się podoba... Życzę Ci wiele szczęścia ...

agawa... racja ... nie wiem po co ludzie takie glupoty mowia- pisza licytuja sie kto ma drozszy ciuch, drozszy pierscionek... a zapominaja o tym ze to tylko dodatki , blyskotki bo coz jest najwazniejsze ... nie to co mamy ale jacy jestesmy... ot zwyczajnie czy jestesmy dobrymi ludzmi .... szkoda ze o tym czesto sie zaopmina i wartosciuje sie ludzi po tym ile maja na koncie, jkaimi autami jezdza, przykre to.....