Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 19, 2008 :D:D:D zobaczcie do końca;) brawa za pomysł http://www.joemonster.org/filmy/5869/Pierwszy_taki_taniec_weselny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja wiem najlepiej 0 Napisano Październik 19, 2008 Niezłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vdsdsa Napisano Październik 19, 2008 Chujowe -zenujace a nie smieszne :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość staaaaaaaareeeeeeeeeeee Napisano Październik 19, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeetam to lepsze Napisano Październik 19, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=ei1r0R4QYNU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tusi 0 Napisano Październik 19, 2008 dobre:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pieknaimadra 0 Napisano Październik 19, 2008 swietna para :):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Październik 19, 2008 staaaare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Październik 19, 2008 ćwiczyli to pół roku żeby się przed gośćmi popisać żal :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stare i chujowe Napisano Październik 19, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 19, 2008 to sie nazywa improwizacja :D... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 19, 2008 fajne :D może kiedyś wykorzystam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatka... 0 Napisano Październik 19, 2008 p qrwa\\ juz to widzialam z rok temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 19, 2008 mam nie odparte chec wykorzystania tego przy najblizszej imprezce...ale przedtem tancerke uprzedze zeby w szoku nie byla :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapitanmajor Napisano Październik 20, 2008 oglądajcie bez muzyki, ale debilnie to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teraz Napisano Październik 20, 2008 niezłe :D A po cholerę taniec bez muzyki oglądać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach