Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elle6

Kiedy ona chce a on nie ?

Polecane posty

Gość elle6

mamy po 25 lat od 1,5 roku razem a mój chłopak ma ochotę na seks raz w tygodniu no nie wierze jak to możliwe zważywszy że w łóżku robimy wszystko ....

:) Widocznie abrdoz Cie kocha i wystarczaja muczulosci i twoje manipulacje przy nim :) A moze poprostu duzo pracuje i jest zestresowany. Lub czeka na twoja inicjatywę , czyli wez mnie bez pytania.

Gość elle6
jejku jak facet w takim wieku może nie mieć ochoty na seks dla mnie to jest niezrozumiałe :(

No nie traktuj go jak maszyny bo to nie fair. Porozmawiaj z nim o tym, jedzcie an wakacje , kupcie zabawki , idzcie do seksuologa na terapie(on na bank Ci powie ze on nie pojdzie ,ale poweidz ze zeksuolog moze zaproponowac kilka nowych rzeczy i to moze byc podniecajace doswiadczenie dla was obojga).ITD.

najprościej z nim porozmawiaj szczerze.. mój facet też bardzo dużo pracuje i czasem kochamy się dwa razy dziennie a czasem mamy tydzień przerwy.. tak po prostu bywa - oboje jesteśmy pełni zrozumienia, tolerancji i miłości dla siebie.. ale też zawsze szczerze rozmawiamy.. to najlepsza droga.. powodzenia

to ja też dzisiaj powiem "nie". A co se będę żałował. Niech ona raz wie jak ja się czuję jak ona admawia. Nie rozumiem twojego faceta.