Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja.25.

ZDARZA SIĘ WASZYM DZIECIOM TAK,ŻE BUDZĄ SIĘ NAGLE Z PRZERAŻONĄ...

Polecane posty

miną, a przy tym całe się trzęsą? To, że się nagle wybudza to jeszcze mogę zrozumieć. Niedawno zaczął śnić więc nadmiar wrażeń w tym śnie (często na pewno będącym bardziej urozmaiconym niż rutyna dnia), może go przerażać, ale czy towarzyszy temu trzęsienie się? Kto może coś powiedzieć na ten temat?

Gość sdsdsd
a co nas to obchodzi, nie bądź taka przewrażliwiona.

No to pierwszy "inteligent" się odezwał:o Nie obchodzi Cię to sobie daruj pisanie - jakiekolwiek. Co mnie obchodzi, że Ciebie nie obchodzi?:o Pytam z ciekawości - od tego jest to forum.

moja córeczka czasem wybudza się ze strasznym płaczem, nie trzęsie się ale jest mocno zaniepokojona. Odkąd kompletnie ograniczyłam jej telewizję przestało to się powtarzać :D myślę, że może wpływ niektórych obrazów, ich natłok czy ekspresja tak może stymulować dziecko. Oczywiście, to tylko moje dywagacje :P

Mój Mały nie ogląda telewizji bo ma 10 miesięcy dopiero:) Kurcze mam nadzieję, że to tylko stres (strach?) spowodowany tym co się działo w śnie. Po prostu jak się budzi to rączki mu całe latają, ale jak tylko podejdę i go uspokoję swoim głosem to mija jak ręką odjął:) A nie będę się przejmować - może faktycznie wyolbrzymiam:P

Gość gtjugg
moja corka ma tak , a ma tez 10 miesciacy, czasmi przeraza mnie to ...