Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

No to za 4 dni opuszczam bez zalu ten kraj damskich Paszczurów

Polecane posty

...i jadę na Litwę oraz do Rosji, w celu zwiedzania i poznawania wielu pieknych mądrych i uroczych kobiet z litwy i okolic obwodu Kaliningradzkiego. A Wy paszczurzyce moje dalej wylewajcie tu swoje smuty na cafe że nkt was nie chce albo że was chłop zostawi., bo akurat trudno mu sie dziwić :D:D Żegnam i dobrej nocy życze, i poranka bez spogladlądania w lustro :D Nareczka, ropuszki hahahahhaha :classic_cool:

Gość ////////////////
Jesteś głupim dupkiem jeśli myślisz że tamte są mądre i piękne

Gość czy to
Uważaj wujku, żebys nie skończył jak mój kumpel na Litwie. Pobity i okradziony ze wszystkiego przez studentkę (sic!!!) a raczej jej koleżków. Dobrze,że samochodu mu nie ukradli, miał czym wrócić. Złamany nos musial prostować chirurgicznie. A studentka była studentką filozofii, piękna, mądra, oczytana, elokwentna.... Kobieta ideał. No ale biedaczka musiała jakos dorobić do stypendium okradając frajerów w obcych krajów. To nie są żarty, wujek, uważaj na siebie.

sa są znam kilka osobiście, i w tamtych rejonach bylem osobiscie, wiec sprawdzone potwierdzone ! a polki nie dbaja o siebie w 99,9% przypadków, tam sliczna zadbana mila co druga u nas jedna na cala wioche haha :classic_cool: wiem co mowie paszczaki

hah, tak to jest jak sie łazi po ciemnych zaułkach i krzaczorach z nienzajomymi kobietami, w nocy to śie śpi a kobiety poznaje w pogodne popoludnie w parku lub kawiarni , pewnie afiszowal sie z kasa to ma, już predzej moga na łotwie tak załatwić

Gość cytat miesiaca
"w celu zwiedzania i poznawania wielu pieknych mądrych i uroczych kobiet z litwy i okolic obwodu Kaliningradzkiego".....milego zwiedzania kobiet zycze lol

Gość czy to
Nie łaził po krzaczorach, co ty pie...ysz! Przyjechał na jej zaproszenie, mieszkał w akdemiku, za który zreszta zapłacil, miał osobny pokój. Znali się juz wcześniej, ona była w Polsce. Jaka nieznajoma? Wiesz co, dorabiasz ideologie do faktów, a jak fakty się nie zgadzają to tym gorzej dla nich, prawda. Szkoda czasu dla ciebie, ale ponieważ jakoś cię lubię, to jeszcze raz po życzliwości ostrzegam.

a co to ma za znaczenie? w kazdym kraju sa ludzie uczciwi i bandziory... reszta to dorabianie sobie ideologii do nieprzyjemnych sytuacji:) gdybym myslal jak Wy musialbym okreslic ukraincow i rosjan jako bandziorow:) a wcale tak nie uwazam:) pomimo roznych przezyc:)

Dokładnie ja na liwtei bylem pare razy i czułem sie bezpieczniej jak w polsce, w aklademiku u nas moga np wywalić z okna naćpani dresiarze albo kibole napaść na czlowieka

Gość PROZERPINA
A co to za uogólniania? 99,9 procent polek o siebie nie dba? Skąd masz takie dane frajerze?

Gość PROZERPINA
Takich ludzi jak Ty powinno się sterylizować.

Gość PROZERPINA
To w takim razie nie wiem po jakich Ty ulicach chodzisz. I chyba wole nie wiedziec. Aha i jeszcze jedno. Spójrz lepiej dobrze w lustro na siebie zanim zaczniesz krytykowac innych.I to bezczelnie wręcz bezimiennie i ogólnie. Wiesz dlaczego dzwon głośny, prawda?

Hahaha, Wujek1986ua, to najlepszy tekst jaki słyszałem w ciągu ostatniej doby ! Tak się zacząłem śmiać że aż mi łzy pociekły.