Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pielęgniarka

rodzaj robienia loda do mężczyz

Polecane posty

Gość pielęgniarka

podpowiedźcie jak lubicie, potrzebuje dokładnego opisu typu jak zaczac, jakie tempo, czy i kiedy przyśpieszyć, które miejsce jest najwrazliwsze itp. mam zamiar zrobić komuś najlepszego loda w swiecie, proszę o pomoc taki trening teoretyczny bedzie bardzo przydatny

Gość pielęgniarka
własnie na nia nie mogę liczyć, po prostu nie czuję kiedy zwiekszyc tempo czy natezenie, no i jak to robić zeby nie uszkodzić zębami

Gość lodzik
pamiętaj że faceci też lubią pieszczoty całego ciałka, pieśc go wszędzie muskaj jego sutki, brzuszek i obserwuj co mu się podoba, jak reaguje, gdy zejdziesz już niżej zacznij ssac jego jajka i oklice a na końcu zabierz się za jego interes, liż go zaczynając od dołu, póżniej weź go do buzi, staraj się jak najmiej używac rąk, bierz go jak najgłębiej potrafisz nawet jeżeli będziesz się krztusic:) myślę że gościowi się to spodoba Pozdrawiam

przede wszystkim w trakcie pieszczenia górnej części nie zapomnij że są jajeczka które też to lubią

Gość pielęgniarka
kurcze to jakieś trudne jest, a co to znaczy ssać jajka? jakieś szczegóły?

Gość pielęgniarka
hej nikt się nie wypowie? a co zrobić ze spermą, jak lubicie, czy miejjsce spuszczania ma znaczenie?

Gość 6473654736
dla faceta ważny jest rytm, jeśli go utrzymasz przez dłuższy czas wytryśnie nie ma siły. a gdzie? w usta wiadomo:) to największa przyjemność

Gość lodzik
do góóóóóóóóóóóóóóóryyyyyyyyy

Gość pielęgniarka
chodzi o to ze zawsze trenuje to na swoich pacjentach na nocnym dyzurze tylko po 'wszystkim' wstydze sie ich zapytac jak bylo a ze kazdej nocki robie to na inny sposob to teraz sie pogubilam i juz sama nie wiem jak jest najlepiej