Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milllla

malowanie rzes

Polecane posty

Gość milllla

jak malowac ezesy by wydawaly sie one grubsze niz sa w rzeczywistosci, ale tak by nie byly posklejane?

Gość Kolezankak
Dużo też zależy od tuszu, ja maluje dwie warstwy, najpierw jedną a drugą jak już ta pierwsza wyschnie, akurat używam tuszu z gumową szczoteczką i dzięki temu dobrze rozczesuje rzęsy, nie są posklejane. Polecam tusz Wonder z oriflame lub z essence jakaś nowość w pomarańczowym opakowaniu

Gość milllla
wlasnie z doswiadczenia wiem, ze nie moge uzywac gumowej szczoteczki, bo nawet kiedy uzyje wczensiej zalotki to moje rzesy po pomalowaniu gumowa szczoteczka sa proste jak druty-automatycznie:]

Gość Kolezankak
A jakiego tuszu używasz? Może właśnie to wina tuszu? Albo przed nałożeniem tuszu spróbuj użyć najpierw odżywki a na to tusz

Gość milllla
watpie ze to wina tuszu, bowiem po uzyciu zwyczajnej szczoteczki moje rzesy sa ladnie wywiniete:] uzywam maybellin, albo rimmela

Gość carmenn
ja uzywam zalotki jak mam czas i potem tusz rimmela. 2 warstwy ale z wyczuciem. potem rozczesuje grzebykiem i juz.

Gość Yocca
Stary wypróbowany sposób na pogrubienie rzęs. Nałożyć jedną warstę tuszu na rzęsy następnie przypudrowac sypkim pudrem lub pudrem w kamieniu i nałozyć drugą warstwę tuszu:) To z czasów liceum, kiedy nie było jeszcze takich tuszy jak dziś i trzeba było sobie jakoś dawac rade:P