Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

masło maślane

Jak pomóc ojcu - matka wariatka

Polecane posty

Pomimo tego, ze jestem dorosla i mam juz swoja rodzine, nie moge dojsc do siebie po tym, czego dowiedzialam sie o swoich rodzicach. Matka szantazuje ojca, wymusza od niego mega sumy, sama niezle zarabia, nie placi za zadne rachunki, wydaje tylko na siebie, a ojciec ma do spalcenia jeszcze ich wspolne kredyty. Psychicznie juz nie daje rady, nia ma warunkow do pracy, ona go niszczy. Ostatnio wyskozyla z nozem do niego zadajac kilku tys zl. Dal jej 500, bo tyle mial przy sobie. To jakas chora sytuacja!!!! Jestem jedyna osoba, ktora wie o jego planach, tzn musi sie wyprowadzic gdzies, gdzie ona nie bedzie wiedziala i wystapic o rozwod i sadowe ustalenie podzialu majatku i alimenty. Boje sie o neigo, pomimo tego, ze ma silna psychike to im dluzej to trwa, to widze, jak zle sie z nim dzieje... A matka gra swoja gre, ma 2 oblicza, nie wiem co robic...

prze to wszystko i ja wariuje, dzis zamyslona jechalam do pracy i o maly wlos nie doszlo do stluczki:O Planuje ciaze, ale boje sie, ze przez ten stres cos moze mi sie stac....

Gość A matce nie chcesz pomóc

wszystko rozumeim, tylko o co chodzi z tymi alimentami? kto komu ma placić i z jakiej racji?

jak masz rodzenstwo to im powiedz i cos zrobicie kurwa zal czlowieka :| a jak nie masz to powiadom innych. moze ona potrzebuje pomocy psychiatry :E

chodzi o to, ze jesli rodzice wezma rozwod, to matce moze sie pogorszyc stopa zyciowa, a ojciec chce jej chociaz cokolwiek placic, zeby moc spokojnie zyc. I tak on zamierza wziac na siebie cala splate kredytow, ale to co ona teraz wyprawia wola o pomste do nieba!!!!!

mam siostre, ktora studiuje i o niczym nie wie - ojciec nie chce jej mieszac do tego, woli wszystko zalatwic bez swiadkow i sensacji. Wiemy, ze potrzebna jej pomoc psychiatry, ale to do niej nie dociera, to jak stapanie po polu minowym, nie wiadomo kiedy wybuchnie i cos zrobi nam albo sobie...

Gość Aielka25
ja bym sie nie wtracala zbytnio, jesli rodzice sobie tego nie zyca, ewentualnie pomoglabym ojcu, wsperaj go, pomagaj jesli mozesz, to jest wazne, zwlaszcza, jesli nie ma z kim pogadac i dusi w sobie cala zlosc zal i niemoc.

Gość musisz pogadac z matka