Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matildda

Moja babcia umarla - pomozcie

Polecane posty

Gość ja akurat przyznaje szczerze
Moja mama zrezygnowala z zachowku. Tez ma ja tam gdzie ja... Zreszta ma o wiele wiecej powodow (w koncu dluzej sioe musiala meczyc)... Fakt... jestem wielka, wredna i okropna hipokrytka, bo sie chce pozbyc starszej osoby z mojego zycia - a powinnam ja kochac :O

Gość Moja Babcia była kochana
A jakie są oznaki, że stary człowiek niedługo umrze? To że traci łaknienie? Mało je, a potem wcale? proszę o wpis..bardzooo mnie to nurtuje...

Moja babcia chciała zapisać mi meble i zastawy:) Bo z ziemi..i domu dawno ją ograbiła wredna córka... Moja rodizna zamiast zrzekać się na Babcię..to na siostrę:O Bo dziadkowie nie mieli ślubu..przez wojnę.. I widzałam łzy w oczach Babci..że harowała jak wół..rok 1997..po smierci dziadka..i została z niczym bez domu..

nie lubie tej ciotki. Nie lubię złych i wrednych ludzi. Powinna bardziej matke sznować. Opłacała jej przez 6 lat Cruz..a ta ją przez 3 lata oststanie życia tak trkatowała gorzej niż psa..

Faktycznie Bóg wiedział co robi..wiedział, że cierpi.. Ciotka nie pozwalała jej uprawiać ogródka, myć za soba talerza..miałą tylko siedzieć jak pies w kącie kuchni..:O A potem jak zaniemogła to leżała.. Jak bardzo musiała cierpieć widząc ten zaniedbany ogród..wyrzucone kwiaty z werandy..:o goła jak sodoma ta weranda akiedyś było tam jak w dzunglii wiedziała suka ciotka co zrobić, jak się zemścić..nie podawała babci telefonu..wiec potem juz nikt tam nie dzownił..wyrzuciła jej kwiaty powiedziała, ze ona sie nimi zajmowac nie bedzie..a Amama rozlewa..- miała przez ciotkę silną nerwicę..Apotem tak równiutko pisała..tak prosto tak ładnie..:) Jak jej nie widziała na oczy to sie tak nie stresowała..

za Matke cierpi się bardziej rzekł ksiądz.. mam nadzieje, że ta suka odcierpi swoje:O