Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wkurzona bardzo zona

dla pocieszenia.. to juz srodek dnia P

Polecane posty

Nie wiem czy byl tu ten kawal na forum: prezio prowadzi zebranie nt. jak efektywniej pracowac : no wiecie, poniedzialek to ciezki dzien, tak ze spokojnie, w pol gwizdka, wtorek to wlasciwie rozgrzewka, nooo w srode troche trzeba dupy ruszyc, czwartek to jakos zleci z rozpedu tym bardziej ze piatek tuz tuz, piatek to juz wlasciwie weekend; no to jakie sa pytania? - glos z sali: do kiedy bedzie trwala ta chujnia ze sroda?..

:( Kurczę, tak jak zazwyczaj nie mam żadnych problemów uczuciowo-emocjonalnych, to teraz mam :( Do doopy to wszystko :(

Dzięki złośliwa, kochana jesteś. Jak będzie mi gorzej, to napiszę :(

Gość Lodzio
Umrzeć można w ten pracy......

Nie wygrałaś złośliwa :) Wiesz jak to jest, człowiek zawsze myśli o kimś, z kim wiążą się jakiekolwiek emocje, nawet te złe. Tylko o ludziach obojętnych nikt nie myśli

Ja nadal chcę jechać do Krakowa :) U mnie jest gdzie się napić, w najgorszym razie mozna na plaży ognisko rozpalić :)

Dokładnie. Przy ognisku jest tak gorąco, że nie ma problemu. Gorzej, że przez to alkohol nieźle do głowy wali :)

Po pierwsze dlaczego ma nie wypalić? Ja jestem mega wkurzona, i ostatnio jeżdzę sobie po Polsce w celach imprezowych. Za 3 tygodnie jadę do niemiec, również na imprezę. Więc do Krakowa też chętnie zawitam. A po drugie Cream, dlaczego masz się wstydzić?