Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wkurzona bardzo zona

dla pocieszenia.. to juz srodek dnia P

Polecane posty

o matko a gdzie jeszcze do 18 tej normalnie nie lubie poniedzialku :( PS widzeze tu sama smietanka na tym topiku hehe pozdrawiam :)

Ja też wkurzona przerabiałam studia w weekendy, masakra :) chociaż miałam super ekipę i chodziłam tam w celach głównie towarzyskich. A ile książek na wykładach przeczytałam :)

Dokładnie, jak ludzie są fajni, to nawet te 12 godzin jakoś leci. Jakieś obiadki, piwko :)

ja do 18 pozniej zakupy i doprowadz mieszkanie do stanu normalngo po wczorajszej wizycie znajomych (ktos chetny do pomocy heheh) o ludzie juz glodna jestem :( - jeszcze 1/2 h i na obiadek eheh :) mniam

Albo 10 zaliczeń jednego dnia :) To są właśnie uroki studiów w weekend :) Misiu, a jak się robi szaszłyki na ognisku? :D

szaszlyczki??? nic prostszego!!! bierzesz jakies miesiwo. ogorki, papryke, cos tam jeszcze z lodowki gdzie konczy sie data przydatnosci i smazysz to kiedy zona jemy...:P nad morzem? czy w kraku?...a moze pod jasna góra?

Pewnie, że da się wykombinować :) Nad morzem :):):) Albo nad jakimś jeziorem, ja uwielbiam nad jezioro jeźdźić :)