Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zodiakalny LEWWWWWW

Czy zodiakalny LWY są dobre w łóżku ????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość Zodiakalny LEWWWWWW

Jestem facetem urodzonym w sierpniu. Znak zodiaku - LEW. Czuję że jestem szalony i namiętny. Na pewno nie jestem kłodą a raczej energicznym młodym chłopakiem. Jak LWY wypadają w seksie w porównaniu do innych zodiaków ?????? Nie piszcie że to zależy od człowieka bo to oczywiste. Chodzi mi tak ogólnie. Może kiedyś czytaliście jakieś statystyki na ten temat albo macie spore doświadczenie w seksie i wykształciła się jakaś prawidłowość że na przykład panny ( mówię o facetach ) są beznadziejne a może byki są cudowne :D. Jak myślicie ? Panuje przekonanie że LWY bardzo dobrze prowadzą samochody , z kolei panny to najgorszy zodiak dla faceta który chce dobrze jeździć. :D Jak lwy radzą sobie w łóżku ? Chodzi o faceta

Gość lkasjcbnlsdjbc
Faceci lwy są dobrzy w łózku, dziewczyny lwy niestety nie

Lwy rozmnażają się przez cały rok. Gdy samica wchodzi w ruję, jej gruczoły zaczynają wydzielać intensywną woń. Samiec wyczuwa ją węchem, w czym pomaga mu narząd Jacobsona. Samica wybiera partnera spośród dorosłych lwów ze stada, a następnie oddala się z nim na kilka dni. Przez ten czas para kopuluje kilkadziesiąt razy dziennie, w przerwach liżąc się i łasząc do siebie. Podczas samej kopulacji samica leży, a samiec kuca nad nią przytrzymując partnerkę zębami za kark. i jak?

Gość tak ci sie tylko wydaje
16:21 mesmerized (kaczkapolaczka@o2.pl) a samochod tez prowadze swietnie mimo tego ze jestem lwica :>

Gość też pytanie
wklejone z innego topiku JA SKORPION za mistrza się nie uważam (taki skromny jestem) ale jak do tej pory od partnerek słyszałem same pochwały , słowo, 90% mówią same, nie pytane (ja sam nie pytam, wiem, że się tego nie robi) nie zwracałem uwagi na znaki w seksie aż do.... spotkania z pewną Skorpionicą niezapomniane wrażenia uzupełnienie >panny to najgorszy zodiak dla faceta który chce dobrze jeździć nie bardzo rozumiem? jak facet ma Pannę za pannę to nie będzie dobrze jeździł? samochodem ? z tym to się nie zgodzę, mam inne obserwacje osobiste dotyczące Panny

ja rybka :P i tez słyszałam same pochwały :D:D:D Lew? w łózku miodzio szkoda ze wzyciu egoista :D:D:D

Wszystkie rybki mają.... łuski ;) A ciekawe jak u Ruskich ;) Swoją drogą nigdy nie zwracałem uwagi na znak zodiaku. No nie, skłamałem, kieeeeeeeeeedyś na to patrzyłem, ale to jakoś w podstawówce było :O Za cholerę nie pamiętam spod jakiego znaku była moja druga miłość :O

a ja zwracam uwagę choc naprawde to od człowieka zalezy jaki ma sposób bycia życia :) ale np żadna rybka nie bedzie tak ambitnie dązyc do władzy i kasy oraz prestiżu jak np koziorożce :) i to mozna potwierdzic w zwykłych obserwacjach :)

Gość mam lwa
zajebisty w łóżku-zero egoizmu,w codziennym życiu trochę gorzej;) panna -w życiu kompletna porażka, w seksie też nieciekawie

w chuinskim horoskopie MS? :) Ja tam jestem tygrysem :D:D

a czytałes mój chinski? bo w nim cała prawda o mnie ;)

Gość Lwy nie są świetne w łóżku
Lwom się WYDAJE, że sa swietne w łózku. Najlepsze w łóżku są Byki, a najgorsze Raki. I koniec. :P (Aha, to ja, Wodniczka)

Gość waga1+1
miałam kochasia lwa i był cudowny, namietny. w życiu - egoista jak zauważył v33. ja waga mam dobry kontakt z lwami również na codzień. tylko oni szybko zapominają o partnerkach i szybko zadowalają sie innymi. dlatego ja waga wolę wiernego czulego wyuzdanego blizniaka. mam męża raka. dla mnie rak to byle jak.

jestem kobietą :P a ja blizniaki postrzegam jako dwie osoby w jednym ciele jedna fajna druga mało przewidywalna nigdy nie wiadomo która nagle sie pojawi :O niestety nie znoszę ludzi nieprzewidywalnych. Lew?:D na ich wiernosc jest dobry sposób spontan w łózku zaskakiwanie i piekno w ciągu dnia uwielbiają otaczac się interesującymi osobami i błyszczec wiec jesli jestes zauważalna pan lew bedzie ci wierny do grobowej deski ;)

Gość po chińsku i tradycyjnie
koń i baran - kopytne narowiste i uparte jedno eleganckie, drugie troche rogate ale mix tych cech daje "wielowymiarowy i gorrący" efekt

a ja z chinskiego miałam okazje jako tygrys byc z węzem ;) mmmm autentycznie hipnotyzer :)