Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zodiakalny LEWWWWWW

Czy zodiakalny LWY są dobre w łóżku ????????????????????????????????????????????

Polecane posty

MS wąż męzczyzna to nie tyle seks co ta cała oprawa jest cierpliwy i kurna potrafi doprowadzic do sytuacji kiedy to kobieta zaczyna myslec obsesyjnie o seksie z nim :P

v33 - zapewniam Cię, że nie tylko wąż tak potrafi :D I nie wiem jak wąż, ale świnia uwielbia tak robić :D A cierpliwość? To prawda, że trzeba mieć jej bardzo dużo aby się jej nauczyć.

pise tylko swoje doswiadczenia :) a ze szczurkiem tez sie pasałam :) ale do węza się nie przystawia ;)

Gość prawda to prawda
że świnki potrafią sobą omotać

waz nie wiem czy lubi ale to jego sposób nie zadaje się z kazdą napotkaną wyławia ją z tłumu obserwuje i choc wiele kobiet chciałoby aby zwrócił na nie swój wzrok on skupia sie na jednej i konsekwentnie ją potrafi omotac :) klasą elegancją i to bez sztucznosci jakby to było w jego wnętrzu :) echhh paralizuje osobowością :)

Gość ile Wy macie lat że w te
bajeczki wierzycie?:) Chyba, że jak zwykle jest to pretekst to autoreklamy i ogłoszenia na forum swojej stałej gotowości seksualnej :D:D

:O a czym ta reklama sie charakteryzuje bo nie bardzo rozumiem co chcesz przekazać?? tym wystapieniem :O

Gość czy trzeba być śmiertelnie
poważnym w rozmowie o damsko - męskich stosunkach ? troche magii z samego rana, upiorów, weżów, świń, skorpionów - zrobi się tak ... baśniowo i kiczowato

a czemu nie porozmawiac o erotyce wlasnie w taki sposób?:)

Gość ZA DUŻO GADANIA
ZA MAŁO KONKRETÓW Krowa która dużo ryczy mało mleka daje. Jeśli mowa o zwierzętach :p

Tak dla odmiany :D A ile - wystarczy sprawdzić chiński choroskop żeby mieć jakąś orientację. Co prawda łatwo się machnąć o 12 lat, ale wtedy bierz pod uwagę te wcześniejsze daty :classic_cool: A szczurzyce są faktycznie bardzo inteligentne - przynajmniej niektóre. Cholernie mnie to kręci :)

niesamowite :-D ZAwsze mi się wydawało, że troche inne organy są podstawa seksu :-D

gorzej jak ktoś zwraca uwage na penisy i tylko na penisy :O

No Brumko, powiem Ci, że zgadzam się z v :) Mogę się podpisać obiema rękami pod stwierdzeniem, że lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć....

Gość coraz zabawniej się tu robi
animowany film z 'ożywionymi' ;-D penisami powstaje produkcja kostiumowa z chińskim murem w tle

brumka oby ci nigdy nie było dane doswiadczyc prostaka w łózku ;)

V33, co się tak krzywisz, każdy ma swoje kryteria. Jeden patrzy w oczy, drugi trochę niżej :D PS. Pewnie,żze inteligencja jest ważna, szczeólnie w osobistych kontaktach, seksie także :). Tylko, ze im łużej żyje tym bardziej przekonuję się, że nie jes tona jednoznaczna z mądrością. a to często psuje cały urok. Wtedy naprawde lepiej patrzeć nizej :)

wiosenka są rózne rodzaje inteligencji mówimy tu bardziej o doswiadczeniu i zmyslę obserwacji co w seksie jest bardzo wazne :) a ze łączymy to z poznanymi znakami to fajna z tego zabawa :)

niezbyt często chodzę do łózka po seks Fałko :-D Prawdopodobieństwo spotkania tam prostaka, jest więc minimalne :-D

ale kiedys zaczniesz ;) cikawe czy wtedy inteligencją czy długoscią przyrodzenia się zasugerujesz?:P

urokiem, czarem osobistym, pięknymi oczami , recytowaniem wierszy, porządnymi butami, ładnym pachnięciem :-D Przyrodzenie mam nadzieję zobaczyć na samym końcu Pani V :-D