Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zodiakalny LEWWWWWW

Czy zodiakalny LWY są dobre w łóżku ????????????????????????????????????????????

Polecane posty

no widzicie wchiodzimy w samo sedno ;) dlatego mówie ze faceci inteligentni potrafią byc cierpliwi oczarowac a nastepnie .... :P echhh ;)

Nie czepiając się szczegółow - fajerwerków mogłoby nie byc widać :-D Też byłoby ekstatycznie :-D

Namiętnymi pocałunkami rozpalić pożądanie... zanieść do łóżka... delikatnie rozbierając nie przestają całowaćc.... powoli lecz metodycznie przywiązuję do łóżka za nadgarstki... próbujesz się wyrwać, ale uspokaja Cię łagodny szept "spokojnie kochanie... zaufaj mi" Po chwili leżysz naga przywiązana do łózka także za kostki... jesteś całkowicie bezbronna i zdana na łaskę swojego samca... Zasłaniam Ci oczy... To jedyny moment kiedy można spokojnie pójść z kolegami na piwo :classic_cool:

Poproszę też o przykrycie jakimś kocykiem, bo szybko się wyziębiam.

MS nie chodzi o pilnowanie ale o towarzystwo ;) jak nie zadzwonisz po kumpele to się sąsiedzi zbiegną lepiej mnie zaknebluj :D:D:D

Brumko, popłakałem się ze śmiechu :D Wyobraziłem sobie jak leżysz naga przywiązana do łóżka na stalowej ramie, jakiś loch, łańcuchy, pejcze, a Ty spokojnym głosem "tylko poproszę o kocyk bo szybko się wyziębiam" :D A co to, koncert życzeń? :classic_cool: Nie no, nie mogę, ciągle mam przed oczami ten obrazek :D :D :D

Płacz Mały, płacz :-D To bardzo niemiłe uczucie, kiedy masz zlodowaciałe stopy.

To kiedy te stopy mają zmarznąć? W styczniu? :classic_cool: Marzną bez kocyka, wracam i rozgrzewam. Tak było do tej pory, ale jak widzę zachciało się równouprawnienia i kocuka :classic_cool:

Wkładam stópki miedzu uda :-D A dłonie? Na pośladki :-D I usta zziębnięte

Dłonie na brzuchu położę. Mało_stanowczy - piłeś , nie jedź!

Mezczyzna Lew wam cos powie... Mialem wiele pratnerek, z reszta wcaz sie kolo mnie kreca. Obecnie jestem z najwspanialsza Kobieta na swiecie, a na dodatek Baran i mam nadzieje ze tak juz na zawsze zostanie. Wczesniej byla w roznych zwiazkach, m. innymi z Bykiem i ... nie miala dotychczas tak wspanialszego kochanka jak Ja (Lew). Z reszta wiele partnerek z ktorymi wczesniej bylem tez mowily ze jestem wspanialy i takiego kochanka wczesniej nie mialy, i co niektore chcialy sie po zerwaniu znajomosci spotykac chociaz dla seksu. U mnie najwspanialszy seks byl z kobietami spod znaku: 1. Skorpiona - co za temperament i drapiezny oraz namietny sex, niezapomniane wrazenia, ale zwiazek nie do utrzymania, wiec polecam Lwom jedynie jako przelotny romans, 2. Waga, hm... o tak, ta delikatnosc i namietnosc, wrazliwosc, wyjatkowa, dobry uklad dla Lwa na staly zwiazek, bardzo zadbane i pelne klasy kobietki, zdecydowanie wola byc strona zdominowana, 3. Baran... o tak, jest moc i temperament, ale troche brakuje Baranicom delikatnosci w lozku i opanowania emocji, ale za to jak cudownie przezywaja... i szybko dochodza, dziewczyny bez zadnych hamulcow, inteligentny Lew szybko nauczy Baranice i zamienia nia w cudowna i delikatna partnerke, podobnie jak Skorpiony lubia rozne.... experymenty, troche trudno je zdominowac w lozku, chcialy by odwronie co z Lwem nie jest latwe, ale one lubia wyzwania wiec zwiazek z silnym lwem jest dla nich fascynujacy i vice versa. 4. Raczki - wrazliwe, delikatne, domatorki, daja sie zdominowac, ale raczej oczekuja wiecej czulosci niz sexu, latwo je urazic, *5. Panny - porazka, szkoda czasu, 6. Wodniczki: o tak, nie wstydza sie sexu i potrafia sie cudownie poddac emocjom, ale trwaly zwiazek raczej nierealny, wodniczki maja skryta dusze i to mi przeszkadzalo, 7. Bliznieta: mam wrazenie ze mogly by przegadac caly czas w lozku, a sex... nie ma rewelacji, raczej ulegle ale bez polotu, na wiele sie godza. Jak czuja ze cos sie w zwiazku lub luzku niezbyt dobrze uklada to zawsze znajda na to jakas ksiazke, *8. Koziorozce: rewelacyjny sex, powiedzial bym nawet ze na rowni ze Skorpionem a przy tym sa bardziej uczuciowe i zabawne i nie tak drapiezne jak skorpionice, ale zwiazek bez szans, relacje i podejscie do zycia takiechlodne i materialne, *9. Lwica - rewelacyjna i odwazna, nie bojaca sie wyzwan, ale ciagly problem dominacji wykancza zwiazek, za duzo walki wiec bez szans. *10. Strzelec: W sumie radosnie i wesolo, tylko co mi przeszkadzalo to taki... problem z przewidzeniem czy bedzie dzisiaj czas na sex czy nie. Bo strzelce maja ciagle mnostwo pomyslow i na sex nie zawsze znajdzie sie czas albo zostana sily. Ale jak juz sex jest to jest super, radosnie i spontanicznie. Dziewczyn spod znaku Byka i Rybki nie spotkalem lub mi o tym nie wiadomo. * - zaznaczylem kiedy zdarzyla mi sie tylko jedna taka partnerka wiec nie moge potwierdzic tego na innym przykladzie. Jako najbardziej interesujaca partnerke zyciowa dla Lwa oceniam: Barana, Wage i Strzelca, a jesli to ma byc tylko przelotny romans to: Skorpion, Koziorozec, Waga i Baran. Ma ktos podobne spostrzezenia?

Nie testowałem na nich fizycznie. :P To znaczy... nigdy nie zerznąłem pani "lew" :) Może dlatego, że zawsze były dla mnie letnimi chuujkami. :P

Gość Hicaria
A mi horoskop chiński mówi, że nie jestem :/