Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1001 obserwator

Seks a znak zodiaku

Polecane posty

Gość 1001 obserwator

Jakie znaki zodiaku uważacie za mistrzów seksu a z jakimi nie sposób się porozumieć. Czy zauważyliście, że większość waszych partnerów jest z określonego znaku zodiaku? Istotny jest też chyba znak oceniającego. Może dzięki tym info będziemy wiedzieli, z kim nie warto tracić czasu, bo i tak się nie zmieni. Może będzie ciekawie.Zapraszam..

Gość też pytanie
JA SKORPION za mistrza się nie uważam (taki skromny jestem) ale jak do tej pory od partnerek słyszałem same pochwały , słowo, 90% mówią same, nie pytane (ja sam nie pytam, wiem, że się tego nie robi) nie zwracałem uwagi na znaki w seksie aż do.... spotkania z pewną Skorpionicą niezapomniane wrażenia

Gość waga1+1
dla mnie najlepszy jest bliźniak i lew. nawet nie wiem który lepszy. bliźniak bardziej wyuzdany a lew tajemniczy niespodziewany. Mąż jest rak i byle jak.

Gość 1001 obserwator
Ja sem meska Waga jeśli na ulicy czy imprezie cos od razu iskrzy to prawie pewne że Bliźniak i wiadomo jak sie skończy a potem juz nie ważym na szczegóły i bez reklamacji. Dłuższe związki ze Strzelcami to strzały kula w płot. W późniejszym okresie znajomości żenada :-(( Reszta kontaktów okazjonalnie bez wniosków.

my są ryby i byk - nie wiem co ma znak zodiaku i nie wierzę w takie berbeluchy ale jesteśmy sobie alfą i omegą;)

to wszystko zależy od partnera, a nie od znaku zodiaku. Miałam kilku facetów, z których zdarzali się tacy spod jednego znaku, a sex z nimi był baaaaardzo różny;)

Gość bo to trzeba byc ostrym
przyglupem, zeby wiazac czesci roku nazywane znakami zodiaku z kultura seksualna:) rownie dobrze mozna znaki zodiaku wiazac z umiejetnoscia prawidlowego uzywania sztuccow! jeszcze od biedy bym zaakceptowal proby wyznaczenia tego typu zaleznosci w obszarze libido, ale kwestia "jakosci" to juz szczyt kretynizmu:) najlepsze jest to, ze wypowiadajacy sie tutaj ludzi oczywiscie wlasny znak uwazaja za "najlepszy";)

Gość kolo-wylosooj nie tak ostro
to tylko luźna rozmowa tu nikt nikogo na nic nie nawraca

Gość lewszczecin
ja jestem lew i uwazam sie za naprawde niesamowitego kochanka,wariat moge robic to pare godzin i uwielbiam dawac cudowne orgazmy:) w sumie wole dawac niz brac;)

Ja jestem koziorożcem i mialam dwa dluższe (2-letnie) związki z bykami, ogóleni awantura na awanturze, jedno uparte bardziej od drugiego, żadne nie ustąpi itp ;) Teraz mam faceta wagę i zobaczymy jak będzie ;)

Gość ja tez z bykiem
jestem i tez srednio w łózku;(

Gość facet ryby
jako ryby uwielbiam robić minety :]