Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezalogowany...

cicha woda brzegi rwie...

Polecane posty

Gość niezalogowana...
Wątpie każdy musi się gdzieś rozładować a sex jest najlepszą formą ;) Moje marzenie legło w gruzach gdy rozeszła się wieść,że facet jest świeckim zakonnikiem(chyba dlatego myślałam o nim"cicha woda");) no i tu skończyłam marzyć.... Masz rację sex z podwładnym mógłby być ryzykowny ....ale kto by mu uwierzył jeśli ze mnie "cicha woda:)

Gość niezalogowany...
no ale jesli ma fajny seks ze swoim menem to po co boki robi? a podkreślam to ona zainicjowała całą akcje, pierwsza zaczela mnie dotykac i badac co z tego wyjdzie. opisał bym bardziej szczególowo ale zostane oskarżony o bujanie w obłokach hihihi :-) a co do seksu z podwładnym co by bylo after?moglby chcieć to wykożystać dla roznych profitów a wtedy wesolo by nie bylo.

Gość niezalogowana...
opisz plisss;) pewnie men jej nie wystarcza albo Ty masz w sobie magnes :)który ją przyciągnął;) jesteś magnetyczny?;)

Gość niezalogowany...
no to bylo tak. zgadalismy sie ze ona lubi spokojnego rocka. a ja mam 1szą cd kapeli za którą ona przepada. chciała pożyczyć wiec po pracy wpadliśmy do mnie. no i oczywiscie nie wypadało nie poczestować herbatką. ale sie zmieniela byla jakas dziwna, policzki jej poczerwieniały. jak stałem obok wieży i włączałem music to podeszla pogladzila mnie po twarzy i powiedziala ze sie jej podobam, ja zdębiałem. potem niesmialo mnie pocałowała. i jak odwazjemniłem pocałunek to w nią szatan wstąpił. pchnela mnie na wyrko moje, zerwała spodnie i od razu do ust. doszedlem rekordowo szybko. no i dalej to tak jak już pisałem.. ;) no nie wiem czy mam magnes w sobie, ciezko jest pisać o sobie w superlatywie jakiejs...

Gość niezalogowana...
jeśli doszłeś tak szybko to musiało być nieziemsko;) a to co opisałeś jest bardzo pociągające... lubisz gdy to kobieta dominuje nad Tobą?

Gość niezalogowany......
niezalogowana --> owszem było nieziemsko a i ja wyposzczony byłem troche;) czy lubie jak kobieta dominuje, hmmm owszem fajne to jest. (ale nie taka dominacja s/m, tych klimatów nie próbowałem) lubie poprostu ostry seks, eksperymenty itp. ;)

Gość niezalogowana....
uwielbiam pieszczoty ...najlepiej przy kominku i mnostwem swiec...lubisz taki klimacik? chyba romantyczka ze mnie,mój facet tego nie lubił wolał od razu przechodzić do rzeczy ... a przecież w tym nie powinno się spieszyć...na wszystko jest pora i czas;)

Gość niezalogowany......
ze mną to zależy od dnia ogolnie. lubie czasem na ostro, tak naprawde dziko i hard, a czasem tak spokojnie i romantycznie....;) kuźwa mać nicka mi ktoś zawalił, tego "niezalogowany...", z trzema kropkami. zaraz będą czarne podszywy:O

Gość niezalogowana....
a ja lubie raczej romantycznie czułe pieszczoty i masaż erotyczny ... czyli za chwile bedzie was więcej niezalogowanych:D...? fantazjujesz o miejscu gdzie byś chciał się kochać? ak narazie to pisałeś o Twoim domu ....inne miejsca to?(jeśli są)

Gość niezalogowany......
tak też lubie, ale to musi być nastrój, wino, świece.... ale strasznie kręci mnie ostry seks, oral, anal, wytryski na twarz... ogolnie taki troche perwer. .. a co do miejsc to raczej szybko z moja byla takie fantazje wprowadzalismy w czyn. nie było tylko w domu. w toalecie w pociągu, w toalecie w kinie, w parku za ławką, szybki oral w bramie w kamiennicy. jesli chodzilo o seks to sie w tym dogralismy nawet fajnie.

Gość aaaaabbbblllleeeee
niezalogowany.... ---> nie chwal sie nie chwal:-) bo jak sie kiedyś dowie cichy facet tej chichej laski to jak cie dorwie to też w niego szatan wstąpi:D:D:D

Gość nie cierpiec innych
ale wyobraznia:D gratulejszyn

Gość wszystkim
sie nudzi i bleblaja o czym popadnie;)

Gość cicha woda brzegi rwie...
sama jestem cichutka i bezkonfliktowa a jednak po głowie czasem mi chodza bardzo zboczone mysli ale nigdy bym nie zdradzila, no i nie kochała bym sie z ledwo co poznanym chłopakiem.

Gość niezalogowany.....
zmij-->owszem, zabezpieczenie było. kurde i teraz w pracy ta cicha laska jest nadal taka sama jak była, zachowuje sie wobec mnie jakby sie nic nie stało. następnego dnia powiedziała tylko do mnie "fajna ta twoja płyta" i nic wiecej, zero o naszym dymaniu...