Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pacynka-przytulanka

Teraz ja !!!!

Polecane posty

z krawcową akurat nie mam problemu, bo moja babcia nią jest i szyje świetnie, zawsze muszę jej wcześniej zaznaczyć, że będę chciała aby coś mi uszyla, bo ma sporo klientów. Mi bardzo się to połaca, bo tylko koszty ponoszę za materiał:) A jak podoba mi się jakiś krój to muszę babcię zaprowadzić do sklepu i pokazać sukienkę jaką chcę:) Co do prezentu dla mnie, to od ciotek i babć zazwyczaj dostaję kosmetyki pielęgnacyjne do ciała, albo pieniądze i do tego dużo słodyczy, mama zazwyczaj zabiera mnie na zalupy przed święta,mi abym sobie coś wybrała, bo tak będzie najtrafniej. Mój chłopak też zaproponował mi taką formę prezentu w tym roku, bo mówi że nie wie co konkretnego mógłby mi kupić, i wyaje mi się że jakieś sreberko może i do sukienki będę miała coś nowego:) Idę teraz obiadek robić:) a zrobię marchewkę gotowaną i fasolkę szparagową a do tego tuńczyk w przyprawach:)

Gość BIALKO NASZA SILA
DIETA TO NIC INNEGO JAK ZDROWE ODZYWIANIE SIE; Czyli nie laczenie bialka z weglowodanami, zobaczcie wszystkie diety maja te same systemy zywieniowe, czyli np, jajko + salata, chleb + pomidor obiad mieso + kapusta kiszona lub salata, kolacja kawalek wedliny np, chuda szynka z indyka lub gotowany kawalek miesa, malo weglowodanow w taki sposob da sie schudnac TYLKO NADMIAR WEGLOWODANOW NAS TUCZY; BIALKO SPALA TLUSZCZ NAWET JAK SPIMY:-) SKAD BY MIALY GWIAZDY TELEWIZJI SUPER FIGURY TYLKO TEN SYSTEM; NA WSZYSTKO JEST SPOSOB; NAWET NA NASZE KILOGRAMY :-))

To wedle tej zasady zjadłam kolację:) na genialny pomysł wpadłam i obrałam średnią pomarańcze i w wysokiej misce zmiksowałam blenderem i do tego dodałam kefir taką butelkę 400ml 1,5%tłuszczu (niby na 100g ma 43kcal) i to zjadłam no pycha wyszedł kefir pomarańczowy:) chyba częściej będę takie kolacje robić:)

Witam! w końcu w domu, trzeba by przysiąść i ściągi choziaż na jutro porobic na kolokwium;/ ale mi się nie chce, ale może po kolacji a mam zamiar zjeśc marchewki sporo:) a dzisiaj już zjadłam: Ś: 2kanapki z kapustą, wędliną pomidorkiem i czerwoną cebulką 2Ś: 2małe jabłka w szkole O: serek wiejski, kapusta pekińska, ogórek konserwowy, czerona cebulka, pokrojone i wymieszane z pieprzem i majerankiem:) nie wiem czemu ale serek wiejski z ważywami jest wprost przepyszny:) Pacynka- przytulanka co tam u Ciebie? jak dzien mija? Pozdrawiam:)

Wszędzie tłoczno - na ostatni dzwonek \"wcisnęłam\" się dziś do fryzjerki i kosmetyczki - i to po znajomości - bo terminarze są już wypełnione do świąt. Liczyłam, że załapie się jeszcze w tym tyg. (nie mogę patrzeć na swoje włosy), ale gdzież tam - muszę cierpliwie czekać i cieszyć się, że wogóle się załapałam. Muszę kupić jakaż dobrą odżywkę do włosów -- aktualna mi się skończyła a podobno nie można 2 produktów kosmetycznych (takich samych) używać pod rząd. Kupiłam dziś makaron (nienawidzę obierać ziemniaków) - a pełnoziarniste (dietetycznie promowane) bardzo mi smakują - tym razem kupiłam makaron (pełnoziarnisty) szpinakowo-pomidorowy. Smakuje ok - wygląda super !!!!

Hej;) samo pije zieloną herbate, zaras sniadanie i musze do szloły się wybierać, a tak mi się nie chce:( tym bardziej że jakaś chora jestem, już od wczoraj gardło mnie boli, migały jak balony, a dziisaj jeszcze do tego katar i zatkany nos, no az wszystkiego się odechciewa:( Ale mimo tego nie będę się poddawać, wczoraj trochę sobie pozwoliłam ale na obied zjadłam Dużo weięcej to do końca dnia już nic nie jadłam. pozdrawiam!

hej! co tutaj tak cicho?:( wczoraj założenia planu jedzeniowego wykonane w 100%:) ale lekkiego szoku doznałam, zjadzy mam mniej więcej co 2 tygodnie, no i po dwóch tygodniach mam, każdy mi mówił jak ja schudłam, jaka sucha jestem i że nie wyglądam na te 55kg co mam tylko na max 50:) ale jedna koleżanka aż mnie zaskoczyła, jak stałyśmy chwile tak na uboczu zapytała się mnie co biorę?;/ tzn bo ona wie że narkotyki odchudzają! Zakało mnie w tym momencie! Nawet nie biorę żadnych tabletek na odchudzanie a ona z czymś takim wyjeżdza! Ale z tego wszystkiego najlepsze było to: ona jak mówiła waży 85kg (no jest kawał baby) i jak ze mną rozmawiała mów że to nie możliwe bo ona też się odchudza i tylko max2-3kg może zrzucić a do tego biega, ale jak ze ,mną rozmawiała zjadła 2snikersy:D Może troche haotyczn ie napisałam ale mam nadzieję że zrozumiale:) Teraz szykuje się do szkoły, oj nie mam natchnienia a do tego 2kolokwia mam:( oj cięzki dzień przedemną:( odezwę się wieczorkiem papap:)

kasiadw1- może poprostu koleżanka jest grubokoścista i u niej ta waga inaczej wygląda niż u Ciebie - choć różni Was tylko 3 kg - choć niewiadomo - chyba dawno się nie ważyłaś, może ważysz mniej. Twój ubytek wagi w tak dużej ilości nie jest ani zdrowy ani mądry - myślę jednak, że wyjścia są 2 albo koleżanki mają trochę racji ... albo są trochę zazdrosne. Ja doradzam Ci wzbogacenie trochę tej diety, żeby nie było kłopotów. Co do Ciebie może masz lepszą przemianę materii, dużo chodziłaś (ruszałaś się), choć mało to zdrowo się odżywiasz. Co do \"brania\" czegoś w celu odchudzania może miała na myśli tabletki typu lida, zelixa ... ludzie są dziwni ... odrazu szukają sensacji nie ?! :) Kasia niedawno szyłąś sukienkę, więc jesteś na bieżąco ile masz w biodrach (ja za biodra uważam) najszersze m-ce w pupie :). Ciekawa jestem bo ja czy ważę 65 czy 60 czy 58 to zawsze mam tyle samo. Ciekawi mnie ile ma dziewczyna o wadze 55 kg. Strasznie boli mnie gardło.

w końcu w domu, mam nadzieję ze kolokwia dobrze mi poszły, niby sporo napisałam ale czy na pewno dobrze...? co do tej koleżanki, źle zauważyłaś, ona waży 85kg, czyli ok 30kg więcej. Nie mam pojęcia ilę mogę mieć w biodrach, babcia zawsze mnie mierzy i zapisuje sobie, nigdy nie pytałam jakośc mnie to nie interesowało, ale jak będę w domu za tydzień to się zmierzę bo tutaj nie mam możliwości. plan diety na dzisiaj wykonany, chociaż staram sie jeśc trochę więcej tzn dziisaj na śniadanie zjadłam kanapkę więcej i po południu zjadłam jabłko (zawsze było tylko jabłko) i do tego pomarańcza:) buziaki

czyżby juz przyg otowania świąteczne i na nic czasu nie ma? Ja jak na razie silnie do szkoły chodzę, ale to już tylko do końca tygodnia i w końcu wolne, może poczuje się już nadchodzące święta, dzisiaj ide na zakupy, muszę prezenty kupić;)

a może by tak ożywić ten topik??:) zapraszam chętne dziewczyny. mam zamiar jeszcze raz zastosować ta diete i schudnąć do 50 kg:) pozdrawiam!